(Poistunut julkaisusta)

Kattopeltiseppä, Hirvensalon Peltityöt Oy (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Hirvensalon Peltityöt Oy on vuonna 1978 perustettu kattoalan ammattilainen, joka hoitaa taloyhtiöihin perinteistä käsityöammattitaitoa vaativat peltityöt. Palveluihimme kuuluvat muun muassa konesaumapeltikatot, rakennuspeltityöt, listat, kattoturvatuotteet ja kattopeltirivit. Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaallemme hyvää ja laadukasta käsityötä katoavalta ammattikunnalta! Lisätietoja yrityksestämme löytyy nettisivuiltamme: http://www.hirvensalonpeltityot.fi/

---

Haemme nyt itsenäiseen työhön pystyvää kattopeltiseppää vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle.

Kattopeltiseppänä työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Turussa ja lähiympäristössä. Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta konesaumapeltikattojen teosta ja siihen liittyvistä pellityksistä. Erityisesti arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon. Edellytämme hakijoilta myös työturvallisuuskorttia. Työpäivät alkavat pääsääntöisesti halliltamme Littoisista ja työmaille liikutaan yrityksen autolla, joten odotamme hakijoilta vähintään B-ajokorttia. C-ajokortti katsotaan eduksi. Työt alkavat arkisin klo 07:00.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan nuorekkaassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa!

Rekrytointiprosessissa meitä avustaa Click Henkilöstöpalvelut, joten jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Työt alkavat toukokuun alussa tai sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhteydenotot ja lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen p. 050 411 0375.