(Poistunut julkaisusta)

Kattomaalari / ulkomaalari, (pk-seutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Asiakkaamme on nuorekas rakennusalan yritys, jonka erikoisalaa ovat märkätila-, huoneisto- ja linjasaneeraukset sekä maalaus-, tasoite- ja rappaustyöt. Kesäsesongin ajan he hoitavat useita ulkomaalauskohteita ja haemmekin heille nyt useampia reippaita katto- ja ulkomaalareita pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin vähintään kesäsesongin ajaksi.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa isojen rakennusten suurialaisten kattojen valmistelu- ja maalaustöitä. Myös muita töitä, esimerkiksi ulkomaalauksia sekä mahdollisesti sisämaalauksiakin on tarjolla työntekijän ja aikaisemman kokemuksen mukaan. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rakennus-, maalaus- tai kattotöistä, mutta tärkeintä tässä tehtävässä on reipas asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia uutta. Työtä tehdään pareittain tai ryhmissä, joten myös tiimityöskentelytaidot ovat avainasemassa töitä tehdessä. Katolla suoritettavat tehtävät eivät sovellu korkeanpaikankammoisille.

Työ sopii erinomaisesti erityisesti rakennusalasta pitkäaikaisesti kiinnostuneille. Työntekijöillä toivomme olevan jo voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuuden laskemme myös hakijan eduksi, sillä työmaat sijaitsevat laajasti pääkaupunkiseudun alueella.

Toivomme työntekijöilltä mahdollisuutta sitoutua koko kesäsesongin ajaksi ainakin elokuun loppuun saakka. Töitä voi olla tarjolla sesongin jälkeenkin riippuen säästä ja työtilanteesta sekä työntekijän oman tilanteen mukaan. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 07-15.30, 40h/viikko, mutta työaika saattaa vaihdella hieman sään ja olosuhteiden mukaan.

Tarjoamme sinulle hyvän ja vakaan työpaikan vähintään kesän ajaksi, sekä mahdollisuuden päästä kehittymään rakennusalan ja maalausalan ammattilaisena. Töitä tehdään hyvässä porukassa, positiivisella asenteella ja aikaansaavalla otteella.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi sekä totta kai itsestäsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja otamme jatkoon valittuihin henkilöihin yhteyttä viimeistään hakuajan päättymistä seuraavalla viikolla. Lisätiedot: Aleksi Seppälä, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0263. Yhteydenotot arkisin klo 12-16.