(Poistunut julkaisusta)

Kattomaalari (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Asiakkaamme on pirkanmaalainen erilaisiin kattotöihin erikoistunut yritys. Lisääntyneen kysynnän vuoksi, haemme heille kahta ammattitaitoista

KATTOMAALARIA.

Etsimme luotettavia, tunnollisia ja tarkkoja työntekijöitä. Edellytämme hakijoilta kokemusta kattotyöskentelystä - korkean paikan kammoisille ei tämä työ sovi. Työt pyritään tekemään normaali työaikojen puitteissa, mutta arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työkohteille liikutaan pääasiassa yrityksen autoilla ja B-ajokortti on välttämätön työssä suoriutumiseen. Välillä työkohteille siirtymiseen voidaan tarvita myös omaa autoa, joten tätä työtä hakevalla tulee olla myös oma auto käytössä.

Työ on kokoaikaista ja alkaa vuokratyösuhteena kevään aikana sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on alustavasti 1-2 kuukautta, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidemmäksikin aikaa.

Palkkaus TES:n/sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä sähköpostitse osoitteesta posti@alenconsulting.fi.