Kattomaalari, kesätyö (Pirkkala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019

Etsimme nyt asiakasyritykselle reippaita kattomaalareita kesäsesonkiin 2019. Työt alkavat toukokuussa heti säiden suosiessa ja kestävät kesän lopulle ja mahdollisesti pidemmälle syksyyn saakka. Asiakkaamme asemapaikka sijaitsee Pirkkalassa, josta liikutaan ympäri Pirkanmaata sijaitseviin työkohteisiin.

Käytännössä työssä pestään ja maalataan kattoja. Työhön perehdytetään, eikä se edellytä aiempaa kokemusta maalaustöistä. Kokemus katolla työskentelystä katsotaan kuitenkin eduksi. Tärkeintä työssä menestymisen kannalta on motivoitunut ja oppimishaluinen asenne. Työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille. B-luokan ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön ovat eduksi.

Työtä tehdään arkisin 7-15.30 välillä, 40 tuntia viikossa. Rankkojen sateiden aikaan korvaavaa työtä ei välttämättä pystytä järjestämään, joten satunnaisesti joitain työpäiviä saattaa jäädä välistä.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Tekijät valitaan hyvissä ajoin, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1250342
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkkala