kattomaalareita kesäksi Turun talousalueelle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2021

Kattomaalareita kesäksi asiakkaallemme Sorcolor Oy:lle Turun talousalueelle

Sorcolor Oy on maalausalan perheyritys, jonka pääpalveluita ovat julkisivumaalaukset, peltikaton maalaukset ja tiilikaton pinnoitukset yksityisille asiakkaille, yrityksille sekä asunto-osakeyhtiöille. Positiivista henkeä, asennetta ja reipasta tekemisen kulttuuria vaalitaan Sorcolorilla vahvasti. Töitä tehdään ahkerasti, mutta mukavasta, humoristisesta fiiliksestä ei tingitä! Töissä tulee olla kivaa, että siellä jaksaa käydä! Arki ei tunnu yhtään niin raskaalta kun työkaverit ovat kannustavia. 


Sorcolor kuuluu johtaviin maalausalan yrityksiin ulko- ja sisämaalauksissa. Haluatko tulla osaksi Sorcolorin pirteää joukkoa? Haluatko kehittää itsesi maalausalan ammattilaiseksi tai etsitkö mahdollisesti haasteita? Tule mukaan meidän kannustavaan perheeseen ja luodaan porukalla menestystarina! Yhdessä jokainen saavuttaa enemmän!

Toimenkuva

Etsimme kattomaalareita kesätöihin asiakkaallemme Sorcolorille Turun talousalueelle. Kohteina ovat omakoti-, rivi- ja kerrostalot. Työt alkavat keleistä riippuen mahdollisesti jo huhtikuun aikana ja kestävät syksyyn asti. Paikkoja on tarjolla sekä alan ammattilaisille että työuraansa aloittaville tekijöille. Työhön annettaan erittäin hyvä perehdytys ja maalaustyötä tehdään parityönä. Kokemus katolla työskentelystä on ehdoton plussa, mutta tärkeintä on, että olet motivoitunut ja haluat tehdä töitä.

Odotamme Sinulta

Motivaation ja innokkuuden lisäksi Sinulla on työturvallisuuskortti ja hyvä fyysinen kunto sekä kyky työskennellä korkeissa paikoissa. Eduksesi on jos sinulta löytyy maalauksesta kokemusta, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Työt tulisi pystyä aloittamaan viimeistään toukokuun alussa, mutta keleistä riippuen työt alkaa mahdollisesti jo huhtikuussa. Töitä riittää pitkälle syksyyn ja mikäli pystyt tekemään töitä syksyyn asti niin se katsotaan eduksi.

Työssä liikutaan autolla työparin kanssa, joten eduksesi on että sinulta löytyisi auto, jossa on peräkoukku.  Tämä ei kuitenkaan ole välttämättöntä.

Mitä tarjoamme ja palkka:

- Kilpailukykyisen palkan kokemuksen ja osaamisen mukaan / Talonrakennusalan TES

- Asianmukaiset työvarusteet

- Mahdollisuuden työllistyä kesän jälkeenkin

- Iloisen ja mukavan työporukan

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja perustele meille miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön ja liitä mukaan myös ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 30.4.2021

Lisätietoja tehtävästä antaa Yhteyspäällikkö Markus Töykkälä / markus.toykkala(at)eezy.fi / 0400-992 985.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1437105
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Kustavi, Lieto, Parainen, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Pöytyä, Raisio, Rusko, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Vehmaa