Kattolumenpudottajia, Joensuu
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Kiinnostaisiko sinua fyysinen työ, jossa näet kättesi jäljen? Viihdytkö ulkotöissä ja houkuttaako mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen?

Haemme nyt talven sesonkiin KATTOLUMENPUDOTTAJIA asiakkaamme kohteisiin Joensuuhun. Työtehtäviin kuuluu lumenpudotus pääsääntöisesti omakotitalojen ja rivitalojen katoilta. Asiakkaamme työtiimissä yhteistyö ja työssä viihtyminen on tärkeää. Työturvallisuus on ensiarvoisen tärkeää ja työ tehdään aina pareittain asianmukaisin turvavarusteluin.

Arvostamme

- Positiivista asennetta
- Tiimityötaitoja
- Kykyä työskennellä fyysisessä ulkoilmatyössä
- Rohkeutta työskennellä korkealla

Tarjoamme työn pidetyssä työpaikassa ja mahdollisuuden työllistyä kauttamme myös muihin työtehtäviin.

Työkohteet sijaitsevat Joensuun alueella ja työajat ajoittuvat päivävuoroihin. Työ on keikkaluontoista ja työvuoroihin kutsutaan lumitilanteen mukaan. Työturvallisuuskortti olisi hyvä olla voimassaoleva, mutta voit suorittaa kortin tarvittaessa ennen työn alkua.

Jos tunnistat itsesi tehtävänkuvauksesta, hae pikimmiten oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle.

Lisätietoja työstä antaa Miia Tarvainen / miia.tarvainen@personalhuset.fi / 050 362 3984

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot