Kattoasentajia
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Tuotteena on Suomen sujuvin kattoremontti, jolle tarjoamme kattavan takuun. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi. Uudet asiakkuutemme syntyvät usein tuttavan tai naapurin suosituksesta. Olemme haastaneet itsemme kehittämään toimialaamme ja toimimaan edelläkävijänä myös tulevaisuuden asiakkuusprosessien luomisessa. Myynnin tukena on digitaalisen markkinoinnin nykyaikainen kumppani, joka osaltaan tuo liidejä haaviin.

Meillä kattoremontin tekijöinä ovat omat, kotimaiset asentajamme. Varmistamme aina hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden. Teemme kattoremontteja ympäri vuoden moniin olosuhteisiin soveltuvan kalustomme ansiosta. Annamme työllemme jopa 10 vuoden takuun, katemateriaaleille valmistaja antaa puolestaan 20-50 vuoden takuun. Mikäs siinä, Suomen sujuvin kattoremontti on myös luotettavin.

Haemme asiakkaallemme Kymen Kattokeskus Oy kattoasentajia vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rakennusalan töistä. Koulutusta ja kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin hyvää työmoraalia ja halua oppia uutta. Saat täyden perehdytyksen työhön. Työnkuvaan kuuluu vesikattosaneeraukset niin pelti- kuin tiilikatoille. Työskentelyalueesi on pääasiassa Kouvolassa.

Toivomme sinulta löytyvän b-kortin; oman ajoneuvon käyttö ei ole pakollinen. Työturvallisuuskortti on pakollinen, mutta ei hätää. Jos sinulta ei sitä vielä löydy, voit suorittaa sen myös meidän kautta! 

Palkkaus talonrakennus työehtosopimuksen mukaan. Työaikasi on maanantaista perjantaisin 7-15:30. 

Työsuhde alkaa Kouvolan Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta ja 6kk jälkeen tarjoutuu mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille. 

Jätä hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 5.12.2021, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan sisällä.

Liitä hakemukseesi myös CV.

Lisätietoja tehtävästä Niina Cinpir

p. 040 183 6260 / niina.cinpir@eezy.fi 

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527221
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso, Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti, Lahti