(Poistunut julkaisusta)

Kattoasentajia
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on pitkän historian omaava kattoalaan erikoistunut yhtiö. Heidän erikoisosaamiseensa kuuluu eristystehtävät, kattohuollot ja -asennukset. Etsimme nyt heille

KATTOASENTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin

Toimenkuvaan kuuluu monipuoliset kattoasennustehtävät. Arvostamme aiempaa kokemusta erilaisista käytännönläheisistä asennustehtävistä. Ehdotonta lisäetu on kokemus kattoalalta ja bitumieristyksen hallitseminen, mutta asiakasyrityksemme on halukas antamaan hyvän perehdytyksen uransa alkupuolella oleville innokkaille asentajille ja alanvaihtajille.

Kiinnostaako ura huipulla?

Jätä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi - löydä töitä - Kattoasentajia. Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Inga Koivumäki, inga.koivumaki@temp-team.fi tai +358 40 719 1713 .