Kattoasentajat
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2021

Etsimme KATTOASENTAJIA asiakkaallemme Kuopioon vakinaistavaan työsuhteeseen!

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut perheyritys, joka yhdistää perinteiset juuret moderneihin työskentelytapoihin, korkean laadun vaalimiseen sekä alan uusiin innovaatioihin.

Etsimme sinua ahkera, oma-aloitteinen ja sitoutunut kattoasentaja! Työtehtäviisi kuuluu kattoturvatuotteiden asennuskset, pellitykset ja sadevesijärjestelmien asennukset. Työkohteet siajitsevat Kuopion alueella ja liikkumiseen työkohteiden välillä tarvitset oman auton.

Luotettavalle, tekevällä ja sitoutuneella tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja:
Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1519953
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio