Kattoasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2021

Haemme kattoasentajaa Pohjois-Karjalan alueelle!

Katsomme alan kokemuksen hyödyksi, tärkein edellytys on kuitenkin motivoitunut ja oppimiskykyinen asenne. Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työhön. Korkeissa paikoissa työskentely on sinulle myös luontevaa.

Työnkuva pitää sisällään monipuolisia vesikatto- ja seinäremontteja, sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asennuksia. Työ on fyysistä ja nopeatahtista, ja sitä tehdään pareittain tai ryhmissä. Asiantunteva ja leppoisa työryhmä pitää huolen siitä, että saat tarvittavan perehdytyksen alkuun. Käytössäsi on asennusauto ja työvälineet. Omia työkaluja et tarvitse, työkalut tarjotaan käyttöön talon puolesta. Työturvallisuuskortti on pakollinen, muut kortit luetaan eduksi.

Työt alkavat määräaikaisena työsuhteena Rtk-Henkilöstöpalvelun kautta, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoilla. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, toivomme hakijalta kuitenkin joustavuutta ajoittain. Palkkaus rakennusalan tes.

Kiinnostuitko? Jätät hakemukseni viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo haku aikana. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Lisätietoja antaa:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464145
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala