(Poistunut julkaisusta)

KATTOASENTAJA
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Haemme asiakkaallemme KATTOASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on aluksi puolen vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Edellytämme Sinulta loistavaa asennetta ja fyysistä kuntoa. Tärkeintä ei ole se mitä olet tehnyt aiemmin, vaan että olet reippaasti työhön tarttuva, oma-alotteinen ja valmis ottamaan haasteen vastaan. Koulutamme Sinut tarvittaessa työtehtävään. Olethan suomen kielen taitoinen. Eduksi katsomme voimassa olevat työturvallisuus,- sekä tulityökortit.

Työ kattoasentajana on monipuolista työtä, johon kuuluu muun muassa kattojen kuivausta, kermien asennusta, passausta ja kiinnilaittoa sekä sääsuojien asentamista ja kattojen huoltotöitä.

Työmaat sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Palkkausmuoto on urakkapalkka.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen verkkosivuillamme www.amiko.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten reagoithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14 välillä Amikon Päivi, 050 476 6545. Ei tekstiviestitiedusteluja!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!