(Poistunut julkaisusta)

Kattoasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Etsimme asiakkaallemme KATTOASENTAJAA.


Työ on monipuolista, painottuen erilaisiin kattojen huolto- ja asennustehtäviin. Tehtävässä menestyminen edellyttää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työntekoon sekä matkustusvalmiutta.


Hakijalla tulee olla rakennusalan koulutus tai työkokemusta katto- ja/ tai rakennustöistä. Jos et vielä ole kattoasennusten ammattilainen, niin nyt on oiva tilaisuus päästä oppimaan ja kehittymään vahvan kokemuksen omaavan henkilöstön kanssa.


Edellytämme hakijoilta ajokorttia ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tulityökortti on plussaa.


Työsopimus solmitaan aluksi määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n kanssa, työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.