(Poistunut julkaisusta)

Kattoasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Etsimme asiakkaallemme Oulun seudulle KATTOASENTAJAA. 

Vailla työpaikkaa? Kiinnostaako rakennusala? Nyt olisi hyvä mahdollisuus napata itsellesi työpaikka, olitpa sitten vastavalmistunut tai jo kokeneempi rakennusalan ammattilainen.

Hakijalle katsotaan eduksi rakennusalan koulutus tai työkokemus katto- ja/ tai rakennustöistä. Jos et siis ole vielä kattoremonttien ammattilainen, nyt olisi mahtava tilaisuus päästä oppimaan ja kehittymään vahvan kokemuksen omaavan henkilöstön kanssa. 

Työ on monipuolista, painottuen erilaisiin kattojen huolto- ja asennustehtäviin. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta sekä reipasta otetta työntekoon. 

Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tulityökortti on plussaa.

Työsopimus solmitaan aluksi määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n kanssa,  työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen.

Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n Päivi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.