(Poistunut julkaisusta)

Kattoasentaja
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu pirkkalalainen perheyritys. Meillä on vankka kokemus erilaisista kattoremonteista ja huolloista. Toimimme Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa sekä Varsinais-Suomessa. Omat toimitilat, nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset.

Etsimme asiakasyrityksellemme Kattokeskukselle

KATTOASENTAJIA

Tampereen seudulle.

Kattokeskus on toiminut yli 20-vuotta ja remontoinut ja huoltanut menestykkäästi pirkanmaalaisten rakennusten kattoja.

Työ pitää sisällään kattomateriaalien asentamista ja puurakenteiden uusimista. Työtä tehdään huolella ja ympäristöä kunnioittaen, niin että työstä syntyneet jätteet lajitellaan ja kierrätetään. 

Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa ja halua oppia kattoasennuksen salat. Hyvät kädentaidot ja käsityökalujen käyttö ovat tärkeä lisä osaamistasi. Arvostamme rautaista ja reipasta asennetta ja kykyä toimia työparin kanssa sekä myös itsenäisesti. Aikaisempi kokemus kattopintojen asennuksista ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työturvallisuuskortti on oltava voimassa.

Etsimme kokeneita -tai kokemattomia tekijöitä, joilla on reipas asenne ja halu oppia kattoasennuksen salat! 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, kokeneet ja ammattitaitoiset työkaverit ja laadukkaasti ja turvallisesti toteutetut työkohteet.  

Tarjoamamme kokopäiväinen työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi: www.carrot.fi

Mahdolliset yhteydenotot ainoastaan Carrotin kautta 0406899111 / Satu Kivekäs

Carrot - Aamuksi töihin

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.