(Poistunut julkaisusta)

Kattoasentaja (Uusimaa/Nurmijärvi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Haemme nyt tiili- ja peltikattosaneeraustyömaillemme nuorekkaita ja omatoimisia katto-, kouru- ja pellitysasentajia Uudenmaan alueelle / Nurmijärvelle vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kattotyöt Uudenmaan alueella. Työssä menestyminen edellyttää rakennusalan perustuntemusta sekä vastuuntuntoista ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan. Eduksi katsomme aiemman kokemuksesi kattotöistä. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis kattoalan ammattilainen, vaan tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään.

B-ajokortti ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ovat perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen.

Tarjoamme ympärivuotisen työpaikan nuorekkaassa työyhteisöissä, nykyaikaiset työkalut ja kaluston sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Yrityksessä kiinnitetään erityistä huomiota työntekijöiden työturvallisuuteen, ja jokaisella työntekijällä on henkilökohtaiset turvavarusteet. Tukenasi ovat myös ammattitaitoinen työnjohto ja alan parhaat työkaverit.

Hae paikkaa täyttämällä hakulomake alla olevan linkin kautta. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä.
Lisätiedot: Esa Riikonen, p. 050 411 0372, etunimi.sukunimi@click-hp.fi