(Poistunut julkaisusta)

Kattoasentaja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Haemme asiakasyrityksellemme 

KATTOASENTAJAA

Tampereelle!


Työtehtävät ovat vaihtelevia ja koostuvat mittojen mukaan valmistettujen kattoturvatuotteiden ja kattomateriaalien asennuksesta katoille. Työkohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita. Aikaisempi kokemus kattojen, kattoturvatuotteiden ja rännien asennuksesta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Tässä työssä tärkein menestymisen edellytys on innokas asenne ja reipas työote. Työssä tarvitaan myös joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Työtehtävien kannalta on tärkeää, että viihdyt myös korkeissa paikoissa.

Toivomme sinulta: 

  • Halua oppia uutta
  • Reipasta ja innokasta otetta työhön
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Oma-aloitteisuutta
  • B-ajokorttia
  • C-ajokortti katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan ja erittäin ammattitaitoisen työporukan sekä pitkäaikaisen työpaikan asiakasyrityksemme omana työntekijänä.

Ota rohkeasti yhteyttä, paikat täytetään heti sopivien asentajien löydyttyä. Lähetä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=610 

Lisätietoja tehtävästä saat Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäeltä arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.