(Poistunut julkaisusta)

Kattoasentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2017

Kattoalalla toimiva asiakasyrityksemme etsii ketterää kattoasentajaa Pirkanmaalle vesikaton korjaus- /rakennustöihin. Tehtävä on pitkäaikainen ja työt alkavat keväällä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvien tekijöiden on mahdollisuus joko rekrytoitua yrityksen omille kirjoille tai kouluttautua yrityksen kautta vaikkapa oppisopimuksella alan ammattilaisiksi. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään 7.00–15.30.

Kattoasentajan tehtävä pitää sisällään monipuolisia vesikattoihin liittyviä korjaus- ja huoltotöitä taloyhtiöissä, julkisissa rakennuksissa sekä omakotitaloissa. Työtehtäviin kuuluu mm. kattopinnoitukset, huoltotyöt, räystäiden puhdistamiset, laudoitus- ja pellitystyöt. Työ on ketteryyttä, oma-aloitteisuutta ja kädentaitoja vaativaa fyysistä työtä, johon etsimme rohkeaa ja reipasta tekijää, joka ei pelkää korkeita paikkoja. Kokemuksesta rakennus-, pelti- tai kattoalalta on etua, mutta asiakasyritys tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua oppisopimuksella heidän kauttaan. Voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat edellytykset työn suorittamiselle.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja luotettavan työpaikan hyvämaineisessa kattoalan yrityksessä sekä mahdollisuuden kouluttautua kattoalan huippuosaajaksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, rekrytointikonsultti Milla Kupiaiselta, puh. 050 411 2703.