Kattoasentaja (suorarekrytointi)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu pirkkalalainen perheyritys. Meillä on vankka kokemus erilaisista kattoremonteista ja -huolloista. Toimimme Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa sekä Varsinais-Suomessa. Omat toimitilat, nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset.

Haemme asiakkaallemme Pirkkalaan ja Kirkkonummelle Kattoasentajaa!

Kattoasentaja tekee töitä kattotiimissä, jossa työskentelee 4-5 henkilöä, joten hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot korostuvat. Aiempi kokemus ja/tai koulutus rakennuspuolelta katsotaan eduksi. Kaikki työt valmistellaan verstaalla ja ne viedään mahdollisimman valmiina työmaalle, jossa ne asennetaan.

Olet luonteeltasi ahkera ja työtä pelkäämätön. Omaat luontaisen kyvyn sisäistää uusia asioita ja kehittyä työssä. Sinulla on aktiivinen työasenne ja olet oma-aloitteinen.

Tarjoamamme koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään sekä ympärivuotisen työpaikan nuorekkaassa, kasvavassa, konseptoidussa kattosaneerauksen edelläkävijä organisaatiossa, jossa palkitaan tuloksentekokyvyn mukaan. Peruspalkkaus Rakennusalan TES mukaisesti. Työturvallisuuskortti palkollinen.

Valittu hakija työllistyy suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255303
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkkala, Kirkkonummi