Kattoasentaja Kuopioon
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Jaahas, se alkaa aurinko pikku hiljaa kurkkia pilvien takaa ja kesä kolkuttelee ovelle. Lumet on sulaneet katoilta ja remonttikausi alkaa. Nyt on Kuopiossa osaavalle kattoasentajalle töitä tiedossa. Asiakkaamme uusii peltikattoja pienkohteisiin Kuopion talousalueella ja töitä on tiedossa kesäkaudeksi osaavalle kaverille. Työt alkavat heti, kun sopivaa tekijää löydetään. Omaa autoa tarvitset kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen. Odotamme osaamisen ja kokemuksen lisäksi sinulta positiivista asennetta, halua tehdä töitä ja aikaansaavaa otetta. Uskallat tehdä töitä turvavarusteissa, etkä säikähdä liikaa Suomen vaihtelevia sääilmiöitä. 

Olemme hieman erilainen henkilöstövuokrausyritys. Teemme työtämme antaumuksella, melkein kaikilla toimiston työntekijöillä on rakennusalan omakohtaista kokemusta ja me osaamme arvostaa tekijöitämme. Meiltä tulee palkat ajallaan, sopimuksien mukaan ja jämptisti. Työterveyspalvelut yksityisellä ja meidän kautta vakinaistumiset onnistuu, mikäli asiakkaalla on tarve ja sinulla on halua sitoutua työnantajaan.

Kysäse lisää toiminnastamme, työpaikasta tai muuten vaan kuulumisia Timolta numerosta 050 475 5057. Työpaikkaan voit hakea myös hakulomakkeen kautta tai sähköpostilla timo.ojanen@varvaamo.fi

TYÖTEHTÄVÄ: Kattoasentaja

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kuopion talousalue

TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan ja mahdollisimman nopeasti.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta ja näyttöjä useamman vuoden ajalta
-Työturvallisuuskortti
-Hyvää kuntoa
-Positiivista asennetta

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia (kunhan korona häipyy)
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Timo Ojanen, 050 475 5057 tai timo.ojanen@varvaamo.fi


Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362867
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio