Kattoasentaja, Kourupalvelu Hölttä Oy
Kourupalvelu Hölttä Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

Kourupalvelu Hölttä on vuodesta 1980 lähtien toiminut perheyhtiö, jonka palveluihin kuuluvat saumattomien sadevesijärjestelmien sekä kattoturva- ja peltisepäntuotteiden valmistus, asennus ja myynti. Kourupalvelu Hölttä Oy tarjoaa asiakkailleen myös kattoremontteja ja -tarkistuksia, julkisivuverhoiluja sekä kattojen pinnoituksia ja pesuja yli 40 vuoden ammattitaidolla ja kokemuksella. Kourupalvelu Höltällä panostetaan vahvasti tuotekehitykseen. Toimintapaikat sijaitsevat Mikkelissä ja Kuopiossa, joista palvellaan laajasti alueen rakentajia Etelä-Savon ja Pohjois-Savon alueella. Kourupalvelu muuttaa uusiin toimitiloihin Kuopioon Varpukujalle heti vuoden vaihteen jälkeen! Tutustu lisää: www.kourupalvelu.com

Hei Sinä kattojen sankari - tule osaksi Höltän osaavaa asennustiimiä Pohjois-Savon alueelle. Etsimme nyt asiakkaallemme Kourupalvelu Hölttä Oy:lle kahta ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää KATTOASENTAJAA!

Työtehtäviisi kuuluvat kattoturvatuotteiden asennukset, pellitykset ja sadevesijärjestelmien asennustyöt. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä ja osaamista itsenäisistä kattotöistä. Työkohteet sijaitsevat Kuopion ja Pohjois-Savon alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksesi. Oman auton käytöstä sinulle korvataan asianmukaiset kilometrikorvaukset.

Mitä tarjoamme?
Kourupalvelulla työskentelee oman alan asiantuntijoista koostuva tiimi, jossa on hyvä ja kannustava yhteishenki. Työnantajana Hölttä on reilu ja oikeudenmukainen. Yritys tarjoaa monipuolisia ja mielekkäitä työtehtäviä, joihin pystyt vahvasti myös itse vaikuttamaan. Menestyminen työssä tarjoaa sinulle mahdollisuuden vakinaistua Kourupalvelu Hölttä Oy:n kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Uusi vuosi ja uudet haasteet - Liity rohkeasti osaksi Höltan tiimiä ja varmista paikkasi korkean tason yrityksessä. Jätä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta ja aloita uusi urasi keväällä 2022. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedustelut tehtävästä antaa Rosa Pitkänen p. 040 481 1405/ rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543673
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rosa Pitkänen (rosa.pitkanen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Kuopio, Siilinjärvi