(Poistunut julkaisusta)

Kattoasentaja, Iisalmi
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Onko sinulla kokemusta kattoasennuksista? Etsitkö pidempää rakennuspestiä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt nimittäin kokenutta kattoasentajaa Iisalmeen teollisuuslaitoksen kattosaneeraustehtävään. 

Työssäsi vastaat rakennustyömaan kattoprojektista alusta loppuun. Työtä tehdään arkisin klo: 7.00 – 15.30. Projektin arvioitu kesto on syyskuun lopulle. Majoitus järjestyy tarvittaessa Iisalmen keskustassa.

Tehtävät sisältävät vanhan huopakaton purun, uuden asennuksen mukaan lukien kattopellit, ristikot sekä peltikatteet ja eristykset. Nosturit ovat käytettävissä sekä turvallisuusasiat huomioitu työtehtävien suorittamisessa. Tehtävään sisältyy vielä seinien rakentamista.

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta kattoasennuksista, kuvien lukutaitoa sekä vastuullista jämäkkää otetta työtehtävien suorittamiseen ja ohjaamiseen. Työt tehdään parityöskentelynä. Työtehtävien delegoinnissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävissä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai muokkaa jo luotua profiiliasi. Toimi nopeasti, sillä työt alkavat jo 25 tai 26 viikolla.

Tarjoamme haastavan työtehtävän ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/