Katsastaja
A-Katsastus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Tule meille katsastajaksi Iisalmeen.

Meillä pääset tutustumaan autoihin pintaa syvemmältä. Olet myös mukana varmistamassa, että jokainen tiellä vastaantuleva auto on turvallinen. Olethan joustava asiakaspalvelija, pidät tiimityöskentelystä ja katsastustyön ohella myyntityö sujuu sinulta luontevasti.

Mikäli Sinulla ei ole tehtävän edellyttämiä työskentelyoikeuksia tai valmiuksia, niiden hankkiminen on mahdollista työnantajan järjestämänä. Koulutuksen edellytyksenä on, että olet suorittanut alalle edellytettävän perustutkinnon (teknikko, insinööri, AMK-insinööri tai mekaanikon ammattitutkinto) ja Sinulla on riittävästi korjaamokokemusta. Kevyen sekä raskaan kaluston oikeudet katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työpaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Iisalmessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa katsastusaseman esimies teppo.korhonen@a-katsastus.fi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.3.2021 oheisen linkin kautta.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0dd397aa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot