Katsastaja
A-Katsastus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Tule meille katsastajaksi Laitilaan ja/tai Uuteenkaupunkiin.

Meillä pääset tutustumaan autoihin pintaa syvemmältä. Olet myös mukana varmistamassa, että jokainen tiellä vastaantuleva auto on turvallinen. Olethan joustava asiakaspalvelija, pidät tiimityöskentelystä ja katsastustyön ohella myyntityö sujuu sinulta luontevasti.

Mikäli Sinulla ei ole tehtävän edellyttämiä työskentelyoikeuksia tai valmiuksia, niiden hankkiminen on mahdollista työnantajan järjestämänä. Koulutuksen edellytyksenä on, että olet suorittanut alalle edellytettävän perustutkinnon (teknikko, insinööri, AMK-insinööri tai mekaanikon ammattitutkinto) ja Sinulla on riittävästi korjaamokokemusta. Toimiston rekisteröintioikeudet ja kevyen sekä raskaan kaluston oikeudet katsotaan eduksesi.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työpaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Laitilassa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa katsastusaseman esimies marko.elo@a-katsastus.fi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.10.2020 oheisen linkin kautta.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?feae0e09

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot