(Poistunut julkaisusta)

Katsastaja, Varmakatsastus Oy (Helsinki)
Varmakatsastus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Varmakatsastus on yksi Helsingin johtavista katsastusasemista. Varmakatsastus on toiminut vuodesta 2014 ja heidän kauttaan katsastetaan ja huolletaan jopa 15 000 autoa vuodessa. Lue lisää osoitteesta www.varmakatsastus.fi.

Haemme Varmakatsastukselle ahkeralla asenteella varustettua katsastajaa. Tehtävässä vastaat autojen katsastuksesta Herttoniemen katsastusasemalla. Saat ympärillesi ammattitaitoisen tiimin tuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 10:00–18:00 välille, 37,5h/vko.

Tehtävä edellyttää määräaikaiskatsastusoikeutta ja toivomme että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hakemamme henkilö omaa asiakaspalveluhenkisen asenteen ja rekisteröintikatsastuslupa katsotaan eduksesi.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi osaavaan, lämminhenkiseen ja tehokkaaseen työyhteisöön. Lisäksi tarjoamme kannustavan palkkauksen ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Varmakatsastuksen työntekijänä saat myös huollattaa autosi ilmaiseksi.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Oona Ekman, p. 050 411 0373. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.