(Poistunut julkaisusta)

Katsastaja sesonkiin (Porvoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Asiakasyrityksemme on pitkään katsastusalalla toiminut suomalainen perheomisteinen toimija. Yritys on keskittynyt henkilö- ja pakettiautojen sekä yksiakselisten perävaunujen määräaikaiskatsastuksiin.

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeralla asenteella varustettua katsastajaa sesonkiin maalis-heinäkuun ajaksi. Tehtävässä vastaat henkilö- ja pakettiautojen katsastuksesta pääsääntöisesti Porvoossa sijaitsevalla katsastusasemalla, lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä muissa pääkaupunkiseudun pisteissä tarvittaessa. Saat ympärillesi ammattitaitoisen tiimin tuen. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 9:00–17:00 välille ja työtunteja on tarjolla 0-37,5 h/vko. Työt sovitaan kokonaiseksi viikoksi kerrallaan.

Tehtävä edellyttää olemassa olevaa katsastajatutkintoa, ja toivomme että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Rekisteröintikatsastuslupa katsotaan eduksesi. Hakemamme henkilö omaa asiakaspalveluhenkisen asenteen ja itsenäisen työotteen. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi suomalaisessa perheomisteisessa yrityksessä ja ammattitaitoisen työyhteisön ympäröimänä.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Minna Hänninen, p. 050 411 0651. Tiedustelut puhelimitse ma-pe klo 9-15.