(Poistunut julkaisusta)

Katsastaja (Porvoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Asiakasyrityksemme on pitkään katsastusalalla toiminut suomalainen perheomisteinen toimija. Yritys on keskittynyt henkilö- ja pakettiautojen sekä yksiakselisten perävaunujen määräaikaiskatsastuksiin.

Haemme asiakasyrityksellemme ahkeralla asenteella varustettua katsastajaa. Tehtävässä vastaat henkilö- ja pakettiautojen katsastuksesta Porvoossa sijaitsevalla katsastusasemalla. Saat ympärillesi ammattitaitoisen tiimin tuen. Työtä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti ja työajat sijoittuvat arkipäiville klo 9:00–17:00 välille. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on 37,5 h/vko.

Tehtävä edellyttää olemassa olevaa katsastajatutkintoa, ja toivomme että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Rekisteröintikatsastuslupa katsotaan eduksesi. Hakemamme henkilö omaa asiakaspalveluhenkisen asenteen ja itsenäisen työotteen. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi suomalaisessa perheomisteisessa yrityksessä ja ammattitaitoisen työyhteisön ympäröimänä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Minna Hänninen, p. 050 411 0651. Tiedustelut puhelimitse ma-pe klo 9-15.