(Poistunut julkaisusta)

Katepal Oy - Logistiikka-assistentti
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja Lempäälästä. Olemme kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys, jolla on 70 vuoden taakse ulottuvat perinteet suomalaisessa rakentamisessa. Tällä hetkellä Katepal Oy:n laatuun luotetaan Suomen lisäksi noin 20:ssä eri vientimaassa. Laadun lisäksi Katepal Oy on tunnettu pitkistä työurista ja luotettavuudestaan työnantajana, jota tukee avoin työilmapiiri, aito halu kehittyä ja mennä eteenpäin. Tällä hetkellä työyhteisössämme työskentelee n.90 Katepalilaista. Oletko Sinä seuraava?

LOGISTIIKKA-ASSISTENTTI

Mistä työpäiväsi koostuvat?
Toimenkuvasi on laaja ja vaikka työhösi sisältyy rutiineja, niin päivien sisällöt vaihtelevat. Olet vastuussa mm. lähtevien kuormien vientipapereista, kohdemaita on Suomen lisäksi mm. Venäjä, Ruotsi, Norja, Viro ja Iso-Britannia. Pihaan ajaa päivän aikana useita rekkoja noutamaan tuotteita ja näiden lähetysten vientipaperit ovat vastuullasi. Myös varastokirjanpidollinen työ sekä ostolaskujen ja myyntitilausten käsittely ovat osa työpäiviesi kokonaisuutta. Olet osa tiimiä, jonka jokainen jäsen on oman alansa asiantuntija ja toivomme myös sinun kehittyvän sellaiseksi!

Mitkä asiat auttavat Sinua menestymään tehtävässä?
Etsimällämme henkilöllä ei tarvitse olla kokemusta juuri vastaavasta tehtävästä, mutta sinulla tulee ehdottomasti olla halu kehittyä timantiksi omassa työssäsi. Persoonan osalta etsimme henkilöä joka on erittäin huolellinen ja tarkka, joka omaa hyvän paineensietokyvyn ja jolla on mahdollisuus joustaa tilanteen niin vaatiessa. Myös tiimityötaidot ja yhteistyökyky ovat tärkeitä ominaisuuksia. Itsenäinen työote ja oma-aloitteisuus tukevat tehtävässä onnistumista. Koulutuksesi voi olla esim. merkonomi, tradenomi tai logistiikka-alan koulutus, mutta tässäkin kokonaisuus sekä halu oppia ratkaisevat! Käytössä on Iptor erp-järjestelmä, Basware ostolaskujen hyväksyntää varten sekä MS Office. Englannin tulisi olla sujuvaa työkielenä niin suullisesti kuin kirjallisesti, eduksi katsotaan venäjän ja ruotsin kielen osaaminen.

Mitä voimme tarjota Sinulle?
Lämminhenkinen perheyritys tarjoaa hyvät puitteet työskentelylle ja toivookin löytävänsä tiimiinsä uuden pitkäaikaisen jäsenen kun tehtävän edellinen hoitaja eläköityy. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, pääsääntöisesti työaika on ma-pe 8-16 ja käytössä on liukuva työaika. Työsuhteeseen sovelletaan Kemianteollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta. Yritys arvostaa jokaista työntekijäänsä ja tämä näkyy niin arjen pienissä asioissa kuin työelämän merkkihetkissä!

Vielä viimeisenä hakuohjeet!
Haethan paikkaa viimeistään 6.7.2020 oheisen linkin kautta. Sopivien ehdokkaiden löydyttyä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat 1.9.2020 kattavalla perehdytysjaksolla.
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Anu Erkkilä kaikille avoimessa videotapaamisessa to 25.6. klo 10-10:30 ja to 2.7. klo 15:30-16. Liity tapaamiseen osoitteessa https://pexip.me/meet/91943929 (käytä mieluiten Chrome-selainta, kopioi osoite URL selaimeen ja paina "Join through browser" - - > "Join now").

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.