(Poistunut julkaisusta)

Katepal Oy - kirjanpitäjä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja Lempäälästä. Olemme kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys, jolla on 70 vuoden taakse ulottuvat perinteet suomalaisessa rakentamisessa. Tällä hetkellä Katepal Oy:n laatuun luotetaan Suomen lisäksi noin 20:ssä eri vientimaassa. Laadun lisäksi Katepal Oy on tunnettu pitkistä työurista ja luotettavuudestaan työnantajana, jota tukee avoin työilmapiiri, aito halu kehittyä ja mennä eteenpäin. Tällä hetkellä työyhteisössämme työskentelee n.90 Katepalilaista. Oletko Sinä seuraava?

Haemme nyt Katepal Oy:lle KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Katepalin taloustiimiin.

Mistä työpäiväsi koostuvat?

Toimenkuvassasi vastaat itsenäisesti Katepal Oy:n kahden tytäryhtiön kirjanpidon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja olisi hyvä, jos sinulla olisi myös kokemusta tilinpäätöksistä. Kirjanpitoa varten otetaan käyttöön uusi ohjelma, joten työsuhteen alussa olisit myös mukana tiedonsiirtoprosessissa. Edellä mainittujen vastuiden lisäksi toiveena on, että pystyt sijaistamaan myös emokonsernin kirjanpidon tehtävissä. Tarjoat omalla asiantuntemuksellasi, talousosaamisella ja asiakaslähtöisellä asenteella parasta mahdollista palvelua.

Mitkä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä?

Etsimämme henkilö on taloushallinnon ammattilainen, joka on jo ehtinyt kartuttamaan kokemusta tilinpäätöksistä. Palkanlaskennan ja konsernitason kirjanpidon osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Persoonan osalta etsimme positiivista, huolellista ja vastuuntuntoista henkilöä, jolla pysyy langat käsissä myös pienen paineen alla. Toivomme sinulta ennakkoluulottomuutta, korkeaa työmoraalia ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä ja isoja kokonaisuuksia. Myös tiimityötaidot ja yhteistyökyky ovat tärkeitä ominaisuuksia. Itsenäinen työote ja oma-aloitteisuus tukevat tehtävässä onnistumista. Etsimme suomenkielisiä osaajia, mutta englannin ja ruotsin kielentaidon osaaminen katsotaan eduksi.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Lämminhenkinen perheyritys tarjoaa hyvät puitteet työskentelylle ja toivookin löytävänsä tiiviiseen taloushallinnon tiimiinsä uuden pitkäaikaisen jäsenen. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, pääsääntöisesti työaika on ma-pe 8-16 ja käytössä on liukuva työaika. Työsuhteeseen sovelletaan Kemianteollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta. Työpaikalle pääsee kulkemaan niin bussilla, junalla kuin omalla autolla, talvipakkasia varten autoille on varattu pihasta myös pistokepaikka. Päivittäin on mahdollisuus nauttia kotiruokaa oman työpaikan lounasruokalassa ja hyödynnettävissä on myös muita henkilökuntaetuja. Yritys arvostaa jokaista työntekijäänsä ja tämä näkyy niin arjen pienissä asioissa kuin työelämän merkkihetkissä.

Hakuohjeet
Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan paikkaa viimeistään 6.7.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Sopivien ehdokkaiden löydyttyä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa 1.9.2020 kattavalla perehdytysjaksolla. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Elina Ruha puh. 040 627 8528.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.