(Poistunut julkaisusta)

Kasvun mahdollistaja myyntiin
Tahto Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2020

Tahto muodostuu joukosta ammattilaisia, jotka suhtautuvat intohimoisesti asiakkaan auttamiseen ja sitähän myyntikin parhaimmillaan on – asiakkaan auttamista.

IT-markkinoilla on Tahdon näköinen ja kokoinen aukko. Jotta pystymme auttamaan asiakkaita entistä laajemmalla rintamalla, haemme joukkoomme myyntiin intohimoisesti suhtautuvaa, Tahdon näköistä tekijää!

Tuleva kollegamme ei ole ensimmäistä kertaa myynnin parissa vaan omaa jo ymmärryksen siitä, mitä myynti on. Toisaalta hän ei ole myöskään työskennellyt viimeistä 15 vuotta IT-myynnin parissa. Hän on uransa alkuvaiheessa oleva nälkäinen tyyppi, jolla on palava halu oppia ymmärtämään mitä modernit Microsoftin teknologiat ja Tahdon palvelut mahdollistavat asiakkaidemme työssä ja miten niiden avulla asiakkaita voidaan auttaa.

Aiempi kokemus IT-alalta ja pilviteknologioiden parissa työskentelystä on plussaa, mutta se ei ole ehdoton edellytys työssä onnistumiselle. Ehdotonta on kuitenkin se, että valitulla henkilöllä on intohimoa moderneja teknologioita kohtaan sekä kyky, että halu oppia niistä lisää. Teknologiakiinnostus saattaa näyttäytyä esimerkiksi harrastuneisuuden myötä; tietokoneillahan voi tehdä muutakin kuin vääntää tuloslaskelmia.

Rooli painottuu vahvasti uusasiakashankintaan ja olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen. Jos sinut valitaan, olet vastuussa asiakkaiden prospektoinnista ja uusien mahdollisuuksien löytämisestä aina sopimuksen allekirjoitukseen saakka. Lisäksi pidät huolen siitä, että asiakas saa myös tulevaisuudessa sinulta apua silloin, kun hän sitä tarvitsee. Vastaat siis omien asiakkuuksiesi kehittämisestä.

Toivomme, että omaat luontaista johtajuutta. Tämä näkyy siinä, että pystyt voittamaan ihmisiä puolellesi ja saat ihmiset innostumaan uusista asioista. Työn alkuvaiheessa sinulla on vastuu itsestäsi, mutta ihannetilanteessa omaat halua kehittyä ja ottaa myös muita ihmisiä vastuullesi. Sinulla tulee olemaan myös suuri vastuu myyntikulttuurin rakentamisesta ja asiantuntijoidemme myynnillisen osaamisen kasvattamisesta Helsingin toimistollamme.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta B2B-myyntityöstä
  • Microsoftin pilvipalveluiden tuntemusta
  • Kiinnostusta moderneita teknologioita kohtaan
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Luontaista johtajuutta
  • Tarjoamme sinulle:

Kilpailukykyisen palkkauksen

  • Monipuoiliset edut
  • Pitkäaikaisen ja kehittymistä tukevan urapolun
  • Markkinointitiimin sekä valmentavan myyntijohdon tuen
  • Paikan huikean kulttuurin sekä inspiroivien ja ihanien tahtolaisten keskiöstä!

Jotta voit onnistua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla, sinun tukenasi toimii Tahdon markkinointitiimi sekä tukeva ja valmentava myyntijohto. Et jää yksin missään vaiheessa ja saat työhön ja työskentelykulttuuriin perustavanlaatuisen perehdytyksen. Johtamistyylimme on valmentava: töitä tehdään yhdessä ja arjessa opitaan.

Palkka sovitaan valitun henkilön kanssa erikseen henkilön työkokemukseen ja osaamiseen perustuen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, vastaa vielä muutamaan nerokkaan bottimme esittämään kysymykseen ja jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun mahdollisesti yhteydessä! (https://tahtogroup.fi/kasvun-mahdollistaja-myyntiin/) Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Hyvärinen, +358 400 437907, pekka.hyvarinen@tahtogroup.fi.

Laita hakemuksesi jo tänään, sillä paikka täytetään heti, kun löydämme sopivan henkilön!