(Poistunut julkaisusta)

Kasvumarkkinoija, Elisa Viihde (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Haemme nyt henkilöä kasvumarkkinoija tehtävään vastaamaan Elisa Viihteen markkinoinnin dataohjautuvuudesta. 

Haemme kasvumarkkinoijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tässä mielenkiintoisessa roolissa vastuullasi on digitaalisen markkinoinnin käytännön suunnittelu, toteutus ja tuloksellisuus. Toimit osana Elisa Viihteen markkinoinnin tiimiä ja tukenasi on digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset tiimin sisällä sekä kumppanitoimistoissa.

Roolissasi olet kädet savessa oleva markkinoinnin tekijä ja vastuullasi on markkinoinnin dataohjautuvuuden varmistaminen mm. digimainonnan suunnittelun ja ostamisen, konversio-optimoinnin ja A/B-testauksen avulla. Olet analyyttinen kehittäjä, jolle kokeilukulttuuri on luonteva toimintaympäristö. Sinulla on myös intoa kehittää dataohjautuvaamarkkinointia myynnin optimoinnista kohti asiakkuuksien arvon kasvattamista. Seuraat digitaalisen markkinoinnin toteutumista asettamalla tavoitteita, mittaamalla ja raportoimalla tuloksia.

Mitä odotamme sinulta? 

 • Vähintään 2 vuoden työkokemusta digimainonnan ostamisesta ja optimoinnista joko toimisto- tai asiakaspuolelta. 
 • Vahvaa ymmärrystä digitaalisesta markkinoinnista ja sen itsenäisestä ja tuloksellisesta johtamisesta.
 • Analyyttistä ja tavoitteellista otetta työhön, kykyä tehostaa toimintaa ja ehdottaa uusia ratkaisuja datan perusteella. 
 • Sosiaalisen median alustojen (erit. Facebook & Smartly) sekä Googlen mainontatyökalujen (erit. Google Ads) tuntemusta sekä näyttöä tuloksellisesta mainonnan toteuttamisesta näillä alustoilla. 
 • Tietosuoja-asetusten tuntemusta.
 • Intoa oppia uutta, kehittää omaa roolia sekä markkinoinnin tuloksellisuutta analytiikan pohjalta.
 • Halua kehittyä digitaalisen mainonnan trendien mukana ja esim. CRM-datan hyödyntämisessä. 
 • Soveltuvaa korkeakoulutason koulutusta.
 • Erinomaista suomen kielen kirjallista hallintaa ja hyvää englannin kielen taitoa.
  • Viihteen kohderyhmästä suurin osa on suomenkielisiä
 • Kokemus esimerkiksi suoratoistopalveluiden, TV-sisältöjen tai elokuvien markkinoinnista katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys tehtävässä menestymiselle.


Tarjoamme sinulle supermielenkiintoisen työn Elisa Viihteen ja Elisa Viihde Viaplayn parissa. Pääset työskentelemään inspiroivaan työympäristöön digitaalisten viihdepalveluiden parissa. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisalla saat tiimiisi kovan luokan markkinointiosaajat, hyvän ja välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Lue lisää meistä elisalaisista ja Elisasta täältä.

Kuulostaako sinun seuraavalta haasteeltasi? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 10.1. mennessä. 

Jäikö jokin asia epäselväksi ja kaipaat lisätietoja? Tommi vastaa mielellään, eli ota yhteys Elisa Viihteen Head of Marketing Tommi Taposeen (tommi.taponen(a)elisa.fi).

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuuslain mukainen turvallisuusselvitys.