(Poistunut julkaisusta)

Kasvisruokamestari
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä keskimäärin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.

 

Rakennamme Apetitista maan herkullisinta hyvinvointibrändiä, ja tätä tavoitetta toteuttamaan etsimme Sinua, kokenut ja intohimolla ruokaan suhtautuva

KASVISRUOKAMESTARI

Sinä vastaat Apetitin ruokaresepteistä, niiden kehittämisestä ja luomisesta tuotteiden ympärille. Kasvisruokamestarina pidät asiakaskoulutuksia ja -tilaisuuksia sekä pääset osallistumaan messujen ja tapahtumien toteutukseen reseptiikan ja ruokatuotteiden osalta. Eri tilaisuuksissa tuot esille valoisan persoonasi avulla Apetitin eri tuotteita ja niiden käyttömahdollisuuksia. Vastaat Apetit Kasvistamon eli edustuskeittiön toiminnasta ja käytettävyydestä Kalasatamassa. Huolehdit myös siitä, että Apetitin reseptiikkaa hyödynnetään viestinnässä ja erilaisissa markkinointimateriaaleissa. Kasvisruokamestarina teet tiivistä yhteistyötä myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen kanssa.

Toivomme sinulta karismaattisen persoonan lisäksi kaupallisen-, ravintola- tai elintarvikealan soveltuvaa tutkintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia tietoja eri ravintolatoimialojen toiminnasta ja vaatimuksista, Aromi-järjestelmän osaamista sekä käytännön kokemusta ravitsemussuositusten toteuttamisesta ravintolakeittiöissä. Kasvisruokamestarina erityisesti syvä tuntemus julkisen puolen toiminnasta on merkityksellistä.

Sinulla on näkemystä ravintola-alan trendeistä ja lainalaisuuksista, sekä kykyä ideoida ja tuottaa ratkaisuja niin kuluttajille kuin ruoka-alan ammattilaisille. Sinusta välittyy aito kiinnostus kasvisruokaa kohtaan ja omaat silmää herkullisille ruokakuville. Esiintyminen on sinulle luontaista ja koet olevasi parhaimmillasi, kun pääset työskentelemään kasviruoan parissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa.  Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä Kalasatamassa, mutta olet myös valmis matkustamaan siellä,​ missä tapahtuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manager Maiju Akkanen, p. 050 5620808. Tavoitat hänet 12.12. klo 10-12 ja 18.12. klo 14-16.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.12.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa https://apetitgroup.fi/tyopaikka/kasvisruokamestari/.