(Poistunut julkaisusta)

Kasvihuonetyöntekijä, Famifarm Oy, Joroinen
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020
Haemme Famifarm Oy:lle kasvihuonetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Joroisille.

Kasvihuonetyöntekijöiden työtehtäviin kuuluvat ruukkuvihannesten ja salaattien käsittely kuten istutus, kauppakunnostus sekä pakkaus. Työpäivinä maanantai-lauantai ja työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa klo 06.00 -18.00 välillä. Päivittäinen työaika on 7 h/päivä.

Famifarmilla on kansainvälinen työyhteisö ja työkielenä on suomi tai englanti. Työntekijöissään he arvostavat yhteistyökykyä, positiivista ja reipasta asennetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta.


Famifarm Oy

Järvikylän yrtit ja salaatit kasvatetaan Järvikylän kartanolla Joroisissa. Istutustiimimme istuttaa päivässä noin 80 000 tainta. Kylvöstä sadonkorjuuseen kuluu 3-7 viikkoa tuotteesta ja vuodenajasta riippuen. Sinä aikana kasvit saavat valoa joko auringosta tai pimeimpään vuodenaikaan keinovalosta. Kaikki tuotteemme viljellään luonnonmukaisesti.Tuotteet pakataan käsin, yksi kerrallaan.

Yrityksen asiakkaita ovat kaikki suuret vähittäiskauppaketjut Suomessa sekä useat elintarviketukut. Laajimmat valikoimat löydät K-Citymarketeista ja K-Supermarketeista. Vuonna 2015 Maaseudun Työnantajaliitto antoi Famifarmille tunnustusta Vuoden työnantajana; Famifarm sai kiitosta laadukkaasta työnantajatoiminnastaan.


Edellytämme sinulta

Reipasta asennetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta
Yhteistyökykyä
Kielitaitona suomea tai englantia, mielellään molempia


Tarjoamme sinulle

Työsuhteen arvostetussa yli 30-vuotta toimineessa yrityksessä
Kansainvälisen ja vehreän työympäristön


Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemus kotisivuillamme www.staffpoint.fi.


Lisätietoja

Kaisa Pesonen
Rekrytointikonsultti
kaisa.pesonen@staffpoint.fi