(Poistunut julkaisusta)

Kasvihuonetyöntekijä, Famifarm Oy, Joroinen
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Haemme Famifarm Oy:lle kasvihuonetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Joroisille.

Kasvihuonetyöntekijöiden työtehtäviin kuuluvat ruukkuvihannesten ja salaattien käsittely kuten istutus, kauppakunnostus sekä pakkaus. Työpäivinä maanantai-lauantai ja työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa klo 06.00 -18.00 välillä. Päivittäinen työaika on 7 h/päivä.

Famifarmilla on kansainvälinen työyhteisö ja työkielenä on suomi tai englanti. Työntekijöissään he arvostavat yhteistyökykyä, positiivista ja reipasta asennetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta.


Famifarm Oy

Järvikylän yrtit ja salaatit kasvatetaan Järvikylän kartanolla Joroisissa. Istutustiimimme istuttaa päivässä noin 80 000 tainta. Kylvöstä sadonkorjuuseen kuluu 3-7 viikkoa tuotteesta ja vuodenajasta riippuen. Sinä aikana kasvit saavat valoa joko auringosta tai pimeimpään vuodenaikaan keinovalosta. Kaikki tuotteemme viljellään luonnonmukaisesti.Tuotteet pakataan käsin, yksi kerrallaan. Pussitetut tuotteet asetetaan alustoihin, jotta ne pysyvät muodossaan ja pystyssä kauppaan asti.

Tuotteet kuljetetaan asiakkaalle vuorokauden sisällä sadonkorjuusta. Yrityksen asiakkaita ovat kaikki suuret vähittäiskauppaketjut Suomessa sekä useat elintarviketukut. Laajimmat valikoimat löydät K-Citymarketeista ja K-Supermarketeista. Vuonna 2015 Maaseudun Työnantajaliitto antoi Famifarmille tunnustusta Vuoden työnantajana; Famifarm sai kiitosta laadukkaasta työnantajatoiminnastaan.


Edellytämme sinulta

Reipasta asennetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta
Yhteistyökykyä
Kielitaitona joko suomea tai englantia


Tarjoamme sinulle

Työsuhteen arvostetussa yrityksessä
Kansainvälisen työyhteisön
Vehreän työympäristön
Työn, jossa pääsee liikkumaan työpäivän aikana


Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemus kotisivuillamme www.staffpoint.fi.


Lisätietoja

Anniina Ohranen
Rekrytointiassistentti

Teollisuus-, rakennus- ja logistiikkatoimialat
StaffPoint Oy || Kauppakatu 14 A 27 || 40100 Jyväskylä
020 720 6512 || vaihde 030 047 2000
anniina.ohranen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi