(Poistunut julkaisusta)

Kasvihuoneen tuotantotyöntekijä
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Viherkaste Oy on pohjoiskarjalainen perheyritys, jonka kasvihuoneissa kasvatetaan salaattia ja yrttejä. Teemme työtämme tiedemäisellä tarkkuudella ja kaikella rakkaudella. Kyse on ammattiylpeydestämme: asiat tehdään kerralla kunnolla – ja jos löydämme ratkaisun miten asiat tehdään vielä paremmin, tartumme siihen. Tuloksena ovat puhtaat ja vastuulliset kasvihuoneemme tuotteet, joita on tarjolla ympäri Suomea.

Haemme asiakkaallemme Viherkaste Oy:lle KASVIHUONEEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Ylämyllylle.

Työtehtävissäsi on vaihtelua, sillä työtä tehdään sadonkeruun ja kauppakunnostuksen pisteellä, pakkaamossa sekä salaatin kourutuksen parissa.

Odotamme sinulta hygieniapassia ja salmonellatodistusta (toimitettava työn aloittaessa) sekä ripeää ja huolellista työotetta, yhteistyötaitoja ja reipasta asennetta työntekoon. Työ on nopeatahtista ja sitä tehdään seisten, joten sinulla tulee olla riittävän hyvä fyysinen kunto. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä, vaan sinut perehdytetään työtehtäviin.

Töitä tehdään 4-5 päivänä viikossa (yht. 30-40h) ja työpäivän pituus vaihtelee 7-8h/pvä. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 6-14 tai 7-15 välille. Lisäksi töitä on joka toinen la klo 6-14, jolloin saat arkivapaan viikolle.

Palkka ja työehdot määräytyvät asiakkaallamme käytössä olevan puutarha-alan TES:n mukaisesti. Perehdytysajalla palkka on 1. vaatimusryhmän mukainen (8,71€/h), jonka jälkeen palkka nousee 2. vaatimusryhmän mukaiseksi (9,13€/h). Työssä on mahdollisuus palkannousuun salaatin kasvatuksen ymmärtämisen ja tehokkuuden kehittyessä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan paikallisessa perheyrityksessä, jossa panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin. Lisäksi saat alennuksia liikuntapalveluihin ja joustoa työaikoihin mm. arkivapaiden myötä. Saat myös käyttöösi Go Onin oman henkilöstöetuohjelman, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Työsuhde solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa ja työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva. 

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta.


Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-harjoittelija Helka Kurittu p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-16), helka.kurittu@go-on.fi.