(Poistunut julkaisusta)

Kasvatustieteilijä hallinnollisiin tehtäviin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Etsimme kasvatustieteilijää yksityiseen päiväkotiin hallinnollisten tehtävien pariin. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä osaksi uutta ja innovatiivista päiväkotia ja saada monipuolista työkokemusta alalta. Tehtävän osa-aikaisuuden vuoksi se sopii hyvin henkilöille, joille joustava työ sopii elämäntilanteeseen.
KUVAUS
Tässä tehtävässä hoidat päiväkodin hallinnollisia tehtäviä ja uuden toiminnan aloitukseen liittyvää asiakirjatyötä. Työssäsi pääset tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten huoltajien ja kaupungin edustajien, kanssa. Työtehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja kasvattaa omaa osaamistaan varhaiskasvatuksen hallinnollisten tehtävien hoidosta ja olla mukana rakentamassa uudenlaista päiväkotiympäristöä.
TYÖNKUVA

* Hallinnollisten asiakirjojen päivittäminen
* Sidosryhmäyhteistyö
* Palkkahallinto
* Uuden toiminnan aloittaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kasvatustieteiden maisterin tutkinto (vähimmäisvaatimus 75% opinnoista suoritettuna)
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Moitteeton tausta (Tehtävään valittavan tulee esittää työnantajalle rikostaustaote lasten kanssa työskentelemisen vuoksi.)


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Itsenäinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: 7-15h/ viikko
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille {target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on ryhmäpäiväkoti, jossa on yksityisiä hoitopaikkoja lapsille sekä päivähoitopaikkoja ikäihmisille. Ryhmäpäiväkodin arkeen kuuluu paljon ulkoilua luonnossa, kuvataidetta, laulua, loruilija, käsillä tekemistä ja liikuntaa. Yrityksellä on yksi toimipiste Espoossa.