(Poistunut julkaisusta)

Kasvatusneuvolan lääkäri (lastenpsykiatrian erikoislääkäri)
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Psykososiaaliset palvelut lääkäriyksikkö

Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.03.2019 -


Etsimme Psykososiaalisten palveluiden lääkäriyksikköön lastenpsykiatrian erikoislääkäriä vakinaiseen virkaan.

Lastenpsykiatrian erikoislääkärinä työskentelet lastenpsykiatrian asiantuntijana arvioinnin, hoidon ja kuntoutuksen toteuttamiseksi ja kehittämiseksi moniammatillisessa palvelukokonaisuudessa Psykososiaalisissa palveluissa ja yhteistyössä muiden vantaalaisten lasten kanssa työskentelevien tahojen kanssa. Kohderyhmänä ovat 0-12 vuotiaat lapset perheineen.

Lastenpsykiatrian erikoislääkärinä työskentelet ensisijaisesti perheneuvolatiimien lapsiasiakkaiden lääkärinä ja vastaat moniammatillisessa työryhmässä lastenpsykiatrisesta työstä ja sen kehittämisestä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä sekä mahdollisuuden tehdä kokonaisvaltaisesti perhettä huomioivaa mielenterveystyötä. Saat hyvän perehdytyksen työhösi, esimiehen ja lääkäritiimin tiiviin tuen, työnohjausta ja koulutusta sopimuksen mukaan sekä viihtyisän työympäristön ja innostavan työyhteisön.

Työilmapiiri on hyvä ja toiminta perustuu laajaan vuorovaikutukseen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa osaamistasi arvostetaan ja hyödynnetään. Työhyvinvoinnistasi ja ammatillisesta kehittymisestäsi huolehtiminen on yhteinen asiamme.

Kehitämme myös digitaalisia palveluita ajankohtaisesti. Vantaan kaupunki ottaa käyttöön uuden Apotti- potilas- ja asiakastietojärjestelmän, johon saat koulutuksen työhösi liittyen. Työskentelyalueenamme on koko Vantaa ja työotteemme on liikkuva ja joustava. Lääkäreiden esimiehenä toimii Psykososiaalisten palveluiden ylilääkäri. Tulosyksikössä lääkäritoimintaa johdetaan keskitetysti ja kehitetään tiiviissä yhteistyössä terveyspalveluiden, erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon kanssa osana valtakunnallista lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittämistä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Suomessa laillistettu lääkäri ja tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka
Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Ylilääkäri, Korpirinne Sari
p. 0503036459, sari.korpirinne@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.