(Poistunut julkaisusta)

Kasvatusneuvolan lääkäri, lastenpsykiatrian erikoislääkäri
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Vakinainen virka alkaen 01.12.2018
Hakuaika päättyy 08.11.2018  kello 16:00
Psykososiaaliset palvelut, Pakkalankuja 5 01510 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Etsimme Psykososiaalisten palveluiden lääkäriyksikköön lastenpsykiatrian erikoislääkäriä vakinaiseen virkaan.

Lastenpsykiatrian erikoislääkärinä työskentelet lastenpsykiatrian asiantuntijana arvioinnin, hoidon ja kuntoutuksen toteuttamiseksi ja kehittämiseksi moniammatillisessa palvelukokonaisuudessa Psykososiaalisissa palveluissa ja yhteistyössä muiden vantaalaisten lasten kanssa työskentelevien tahojen kanssa. Kohderyhmänä ovat 0-12 vuotiaat lapset perheineen.

Lastenpsykiatrian erikoislääkärinä työskentelet ensisijaisesti perheneuvolatiimien lapsiasiakkaiden lääkärinä ja vastaat moniammatillisessa työryhmässä lastenpsykiatrisesta työstä ja sen kehittämisestä. Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä sekä mahdollisuuden tehdä kokonaisvaltaisesti perhettä huomioivaa mielenterveystyötä. Saat hyvän perehdytyksen työhösi, esimiehen ja lääkäritiimin tiiviin tuen, työnohjausta ja koulutusta sopimuksen mukaan sekä viihtyisän työympäristön ja innostavan työyhteisön.

Työilmapiiri on hyvä ja toiminta perustuu laajaan vuorovaikutukseen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa osaamistasi arvostetaan ja hyödynnetään. Työhyvinvoinnistasi ja ammatillisesta kehittymisestäsi huolehtiminen on yhteinen asiamme. 
Kehitämme myös digitaalisia palveluita ajankohtaisesti. Vantaan kaupunki ottaa marraskuussa 2018 ensimmäisenä käyttöön uuden Apotti- potilas- ja asiakastietojärjestelmän, johon saat koulutuksen työhösi liittyen. Työskentelyalueenamme on koko Vantaa ja työotteemme on liikkuva ja joustava. Lääkäreiden esimiehenä toimii psykososiaalisten palveluiden ylilääkäri. Tulosyksikössä lääkäritoimintaa johdetaan keskitetysti ja kehitetään tiiviissä yhteistyössä terveyspalveluiden, erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon kanssa osana valtakunnallista lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittämistä.

Kelpoisuusehto:  Suomessa laillistettu lääkäri ja tehtävään sopiva erikoislääkärin pätevyys (lastenspsykiatri).

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 5267,82 € / kk
Työaika: 38h 15min / vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-597-18