(Poistunut julkaisusta)

Kasvatusjohtaja
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Attendo Aarnisampo on Nurmijärvellä toimiva lastensuojelun sijaishuollon erityisyksikkö. Attendo Aarnisampo tarjoaa vaativaa laitoshoitoa 12-17-vuotiaille kuntouttavaa sijoitusta tai kriisijaksoa tarvitseville nuorille. Yksikön erityisosaamisalueita ovat lapsi- ja nuorisopsykiatrinen osaaminen sekä neuropsykiatrinen/vammaistyön tuntemus.

Kasvatusjohtajana vastaat koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista yksikön laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Tarjoamme viihtyisän työympäristön, loistavan työtiimin ja mahdollisuuden kehittyä sekä edetä työssäsi. Käytössämme on myös mm. Smartum-liikunta -ja kulttuurietu ja ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet sekä tuki.

Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen. Edellytämme johtajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- tai terveydenhuollon alalta (vähintään AMK-tasoinen tai vastaava) sekä kattavaa kokemusta lastensuojelutyöstä. Edellytämme myös vähintään kahden vuoden kokemusta esimiestehtävistä tai käytyä esimieskoulutusta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilainen, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen! Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 13.10.2019 mennessä osoitteessa: https://rekry.attendo.fi//Application/Index/704/.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse kirsi.salo@attendo.fi tai puh 044 494 3750.