(Poistunut julkaisusta)

Kasvatusjohtaja
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Haemme Attendo Wihtoriin, Savonlinnaan

KASVATUSJOHTAJAA

Attendo Wihtori on Savonlinnassa toimiva lastensuojelun sijaishuollon erityisyksikkö. Attendo Wihtori tarjoaa vaativaa laitoshoitoa 11-17-vuotiaille kuntouttavaa sijoitusta tai kriisijaksoa tarvitseville nuorille. Yksikön erityisosaamisalueita ovat lapsi- ja nuorisopsykiatrinen osaaminen sekä vammaistyön tuntemus.

Kasvatusjohtaja vastaa koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista yksikön laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen. Käytössäsi on ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet.

Edellytämme johtajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- tai terveydenhuollon alalta (vähintään AMK-tasoinen tai vastaava) sekä kattavaa kokemusta lastensuojelutyöstä. Edellytämme myös vähintään kahden vuoden kokemusta esimiestehtävistä tai käytyä esimieskoulutusta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilainen, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen! Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 29.9.2019 mennessä osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/665/. Huomioimme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Otsikoithan hakemuksesi "KASVATUSJOHTAJA/WIHTORI". Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse 044 494 3750 Kirsi Salo ja sähköpostitse kirsi.salo@attendo.fi.

Otsikoithan hakemuksesi "KASVATUSJOHTAJA/WIHTORI". Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse 044 494 3750 Kirsi Salo ja sähköpostitse kirsi.salo@attendo.fi.