(Poistunut julkaisusta)

Kasvatusjohtaja
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluvat mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit ja headhunting. 

Oletko sinä etsimämme  

KASVATUSJOHTAJA 

vakituiseen työsuhteeseen lastensuojeluun, nuorten erityisyksikköön? Työhön kuuluu muun muassa lastenkodin toiminnasta ja asiakkaiden hoito- ja kasvatussuunnitelmista vastaaminen hallinnollisen johtajan kanssa, työntekijöiden työnteon ja jaksamisen tukeminen sekä johtoryhmän jäsenenä toimiminen. Työaikamuotona toimii toimistotyöaika ja työpaikka sijaitsee Tampereen naapurikunnassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.  

Yritys on suomalainen perheyritys, jonka arvoihin kuuluvat esimerkiksi nuorten osallisuuden huomioiminen, yksiköiden kodinomaisuus, yhteisöllisyys sekä työntekijöiden hyvinvoinnin ja kehitysideoiden huomioiminen.   

Hakijalta odotamme:  

- sosionomin tai sairaanhoitajan tutkinto tai näitä korkeammat opinnot 

- työkokemusta sijaishuolloista vähintään kolme vuotta 

- johtamiskoulutusta tai kokemusta esimiestyöskentelystä 

Hakijalle tarjoamme:  

- tukea antavan moniammatillisen työyhteisön ja hallitusryhmän tuen  

- tukea työntekijän ammatilliseen kehittymiseen ja työssä jaksamiseen  

- palkitsevat edut  

Käytössä on yksityisen sosiaalipalvelualan G-palkkataulukko ja tarkempi palkkaus määrittyy henkilön työkokemuksen mukaan. Työntekijällä tulee olla B-ajokortti. Tehtävän vastaanottamista ennen hakijan tulee esittää rikosrekisteriote.  

Jos kiinnostuit, toimi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen anna-riitta.metsalo@rekrydiili.fi  Lisätietoja soittamalla arkisin klo 9-17 Anna-Riitta Metsalolle puh. 040 355 3040.