(Poistunut julkaisusta)

Kasvatusjohtaja
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme Attendo Vilppoon, Hämeenkyröön

KASVATUSJOHTAJAA

Attendo Vilppo on Hämeenkyrössä toimiva lastensuojelun sijaishuollon erityisyksikkö. Attendo Vilppo tarjoaa vaativaa laitoshoitoa 12-17-vuotiaille kuntouttavaa sijoitusta tai kriisijaksoa tarvitseville nuorille. Yksikön erityisosaamisalueita ovat lapsi- ja nuorisopsykiatrinen osaaminen sekä vammaistyön tuntemus.

Edellytämme johtajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- tai terveydenhuollon alalta (vähintään AMK-tasoinen tai vastaava) sekä kattavaa kokemusta lastensuojelutyöstä. Edellytämme myös vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestehtävistä tai käytyä esimieskoulutusta.

Kasvatusjohtaja vastaa koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista yksikön laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilainen, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen! Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen kalle.maijala@attendo.fi ja kirsi.salo@attendo.fi 3.3.2019 mennessä. Huomioimme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

Otsikoithan hakemuksesi "KASVATUSJOHTAJA/VILPPO". Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse kirsi.salo@attendo.fi tai kalle.maijala@attendo.fi