(Poistunut julkaisusta)

Kasvatus- ja opetusalan kesätyöpaikat
Tampereen kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Tampereen kaupunki tarjoaa tulevana kesänä noin 700 kesätyöpaikkaa ympäri Tamperetta. Etsimme innostuneita ja palvelualttiita vuosilomansijaisia, kausityöntekijöitä ja harjoittelijoita. Lisäksi 15-17-vuotiaille on tarjolla noin 200 harjoittelupaikkaa.

Haemme kasvatus- ja opetusalan ammattilaisia tai alan opiskelijoita Tampereen kaupungin kesätyöntekijöiksi. Tarjolla on 46 kesäohjaajan paikkaa eri toimipisteissä. Alla on kerrottu lisää kesäohjaajien tehtävistä.

Kesäohjaaja, kesäliikuttaja:
Tehtävä sijoittuu koululaisten kesäkerhoon ja/tai päiväkotiin. Kesätyöntekijän tehtävänä on järjestää liikunnallisia ja toiminnallisia aktiviteetteja. 
Etsimme liikunta-, kasvatus- tai opetusalan opiskelijaa tai alan henkilöä, joka on liikunnan harrastaja. Kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Toivomme aikaisempaa kokemusta ohjaustehtävistä. Kerro hakemuksellasi ohjauskokemuksestasi ja ideoita mahdollisesta toiminnallisista aktiviteeteistä. 
Työ sijoittuu 1.6-31.7.2020 väliselle ajalle 4-8-viikon työsopimuksella.

Kesäohjaaja, vieraat kielet:
Tehtävät sijoittuvat koululaisten kesäkerhoon ja/tai päiväkotiin. Kesätyöntekijän tehtävänä on järjestää toiminnallisia aktiviteetteja vieraissa kielissä. 
Etsimme kasvatus- tai opetusalan opiskelijaa. Kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Toivomme aikaisempaa kokemusta ohjaustehtävistä ja hyvää kielitaitoa. Kerro hakemuksellasi kielitaidostasi ja onko sinulla aikaisempaa kokemusta lasten tai pienten koululaisten kielenopetuksesta tai kielisuihkuhetkien pitämisestä. 
Työ sijoittuu 1.6-31.7.2020 väliselle ajalle 4-8-viikon työsopimuksella.

Kesäohjaaja, kesäleikkitoiminta:
Tehtävät sijoittuvat koululaisten kesäkerhoon ja/tai päiväkotiin. Kesätyöntekijän tehtävänä on järjestää toiminnallisia aktiviteetteja kesäleikkitoiminnassa. 
Etsimme kasvatus- tai opetusalan opiskelijaa. Kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Toivomme aikaisempaa kokemusta ohjaustehtävistä.
Työ sijoittuu 1.6-31.7.2020 väliselle ajalle 4-8-viikon työsopimuksella.

Hakuaika kesätyöpaikkoihin päättyy 16.2.2020
Tehtäviä haetaan Kuntarekryn kautta. Viite: TRE-01-51-20

Lisätietoja hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.