(Poistunut julkaisusta)

Kasvatuksen asiantuntija
Espoon seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Espoon seurakuntayhtymän yhteisessä seurakuntatyössä on haettavana
kasvatuksen asiantuntijan virka, joka täytetään 1.9.2019 alkaen. Virka täytetään vakinaisesti sillä edellytyksellä, että Espoon yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyy uuden viran perustamisen kokouksessaan 29.5.2019.

Kasvatuksen asiantuntijan pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, perehtyneisyys seurakuntien tekemään kasvatustyöhön sekä hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsinkielen suullinen ja kirjallinen taito.

Valittavan on oltava konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Viran sisältönä on toimia erityisesti varhaiskasvatuksen, perhetyön ja kouluyhteistyön asiantuntijana. Viranhaltija on osa laaja-alaista kasvatuksen toimintaryhmää, joka tukee, koordinoi ja kehittää kasvatustyötä yhdessä Espoon seurakuntien kanssa. Toimintaryhmässä tehdään työtä niin itsenäisesti kuin työpareina ja ryhmänä. Arvostamme kokemusta seurakunnan kasvatustyöstä, pedagogista otetta, katsomuskasvatuksen ja kulttuurien välistä osaamista, aloitteellisuutta, joustavuutta ja verkostoitumistaitoja.

Virka on sijoitettu vaativuusryhmään 601, peruspalkka on 2800 - 3220 eur/kk riippuen vuosisidonnaisten palkanosien määrästä. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Haastatteluajankohdat haastatteluun kutsutuille ovat maanantaina 3.6. ja tiistaina 4.6.

Tiedusteluihin vastaa kasvatuksen toimintaryhmän lähiesimies Johanna Hirsto, puh. 050 340 2908, etunimi.sukunimi (at) evl.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen vain Kirkko HR -järjestelmän kautta http://www.sakasti.evl.fi/tyopaikat viimeistään 26.5.2019