(Poistunut julkaisusta)

Kasvatamme cloud-tiimiimme uusia osaajia!
Also

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Euroopan suurimman IT-tukkurin Cloud-tiimissä pääset kehittämään suomalaisten jälleenmyyjien liiketoimintaa. Kumppaneidemme kirjo on suuri, yhden henkilön yrityksistä pörssiyhtiöihin. Meidän tavoitteemme on mahdollistaa kumppaneidemme menestys koosta riippumatta. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja PK-seudulla.

 

Mitä odotamme sinulta?

Meitä ei haittaa vaikka et olekaan vielä pro, enemmän meitä kiinnostaa se että pystyt omalla innokkuudellasi ja energiallasi omaksumaan nopeasti muuttuvaa tuotekenttää. Yhdessä tekeminen ja palveluiden jatkuva kehitys mahdollistavat sinun henkilökohtaisen sekä tiimin kasvamisen. Pilvipalveluiden nopea kehitys asettaakin itsensä kehittämisen ja oppimishalukkuuden hakijan tärkeimmiksi kriteereiksi. Odotamme sinulta proaktiivista asiakaskontaktointia, kokonaisuuksien suunnittelua ja projektien läpivientiä.

 

Tuttuja termejä sinulle ovat IaaS, SaaS ja PaaS. Olet ollut tekemisissä aikaisemmin erilaisten palvelinteknologioiden kanssa, esim. SQL, Windows Server, Hyper-V, VMware, AAD, AD, Linux. Sinulla on taito löytää asiakkaan liiketoimintaa tukeva ratkaisu yhdistämällä yllämainittuja teknologioita.

 

Mitä me ALSOlla tarjoamme sinulle?

Sometimes we do have to communicate in English. Reason behind the change of language is that ALSO is an international Company which means that we have colleagues all around Europe. In addition, we offer opportunity to work closely with Microsoft and its technologies.

Meitä on nyt puolentusinaa henkilöä tiimissä ja on meille tärkeää, että sovit porukkaan. Oma-aloitteisuus ja proaktiivisuus ovat toivottavia piirteitä. Meillä on todella avoin kulttuuri kysymyksien ja toisten auttamisen suhteen, ketään ei jätetä yksin, kunhan osaa kysyä. Meillä kettuilu on välittämistä, joten huumorintajua on oltava, jotta tiimissä pärjää. ALSOlla on melko vapaa kulttuuri etätyöskentelyn suhteen eikä meillä ole väliä missä työsi teet, kunhan se tulee tehdyksi ja sovitut asiat hoidetaan.