(Poistunut julkaisusta)

Kasva SAP ohjelmoinnin tai integraatioiden pariin
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Oletko kiinnostunut monien mahdollisuuksien työurasta SAP-asiantuntijana? Haluatko kehittyä erikoisosaajaksi, jonka ammattitaidolle riittää kysyntää nyt ja jatkossa? Haluatko ottaa ensimmäisen askeleen urallasi tai syventää jo olemassa olevaa osaamistasi?

SAP on markkinoiden johtava liiketoimintaohjelmistojen toimittaja ja maailmanlaajuisesti SAP-ohjelmistoja käyttää jo yli 400 000 yritystä 180 eri maassa. Koulutetuille, sertifioiduille ja käytännön työkokemusta keränneille SAP-osaajille on syntynyt valtava kysyntä, sillä SAP:a hyödyntää valtaosa suurimmista yrityksistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Urakehityksesi SAP-asiantuntijaksi DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman kautta mahdollistavat Uudenmaan TE-palvelut, ELY-keskus, yhteistyöyritykset ja Saranen Consulting.

Motivaatio ja asenne ratkaisee

Koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa ja rekrytoida 10 uutta ammattilaista SAP-asiantuntijan tehtäviin. Osaajia ohjelman kautta etsivät mm. Islet, Pasafin, Zalaris ja useat muut yritykset. Yritysten tavoitteena on rekrytoida asiantuntijat koulutusohjelman päätteeksi.

Haluaisitko kasvaa tulevaisuudessa esimerkiksi johonkin näistä rooleista?

 • SAP-juniorkonsultti
 • Integraatiokonsultti
 • ABAP-koodari
 • SAP-ohjelmoija
 • Tekninen asiantuntija
 • Lisäksi SAP-osaajia tarvitaan myös muun muassa projektipäälliköiksi, analytiikan, liiketoimintatiedon (BI), taloushallinnon, HR:n sekä logistiikan ja hankinnan asiantuntijatehtäviin.

Uniikki koulutus ja sertifiointi

SAP-asiantuntijoiden koulutuksen kautta saat mahdollisuuden lähteä rakentamaan uraasi käytännön työssäoppimisen ja SAP-asiantuntijakoulutuksen kautta. Kuuden kuukauden mittainen koulutus rakentuu lähiopetuspäivistä, laajasta SAP Learning Hub -verkkokoulutuksesta sekä mahdollisuudesta suorittaa kansainvälisesti arvostettu SAP-sertifiointi. Lisäksi käytännön työssäoppiminen yhteistyöyrityksessä mahdollistaa osaamisen kehittymisen oikeaan suuntaan.

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi jostakin näistä: 

 • Olet joko vastavalmistunut, urasi alussa tai jo kokeneempi osaaja ja haluat kehittää itseäsi SAP:n teknologioiden parissa.
 • Haluat töissäsi hyödyntää ongelmanratkaisukykyäsi ja intoasi kehittyä päivä päivältä teknisempään rooliin.
 • Sinulla voi olla aiempaa osaamista tai ymmärrystä esim. logistiikasta, hankinnoista, taloushallinnosta, henkilöstöhallinnosta tai IT-alalta ja olet ehkä työssäsi käyttänyt SAP-ohjelmistoja.
 • Tietokannat (esim. SQL) ja/tai ohjelmointi (Javascript, Java, C, C++, C#, Python, Visual Basic, ABAP ym.) on ehkä sinulle jo ennestään tuttua.
 • Voit olla koulutustaustaltasi esim. insinööri, tradenomi, datanomi, DI, FM, KTM, TKT, KTT, tai sinulla voi olla jokin muu soveltuva tausta, joka antaa hyvän pohjan kehittyä it-alan teknisiin rooleihin.
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologian kehitystä tai sinulla on mahdollisesti jotakin harrastuneisuutta alalta.
 • Haluat tehdä töitä asiakkaiden ongelmanratkaisun, integraatioiden, ohjelmoinnin tai monipuolisen teknisen konsultoinnin parissa.
 • Pystyt kommunikoimaan sekä suomeksi että englanniksi.

Kiinnostuitko? Hae heti!

SAP-asiantuntijoiden koulutusohjelma on työvoimakoulutusta ja se on suunniteltu sinulle, joka olet työtön, työttömyysuhanalainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä.

Etenet hakuprosessissa, kun olet jättänyt hakulomakkeen TE-toimistoon ja osaamisprofiilin Saraselle:

1. Täytä työhallinnon hakulomake: www.te-palvelut.fi/koulutushaku

Löydät DigiExpert –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 685723.

(Jos olet aiemmin jo hakenut DigiExpert-koulutukseen, ei sinun tarvitse jättää hakemustasi uudelleen. Tällöin riittää rekrytointiprofiilisi täyttäminen Saraselle.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakuaika päättyy 04.11.2019. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Lisätietoja ohjelmasta:

https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digiexpert/digiexpert-sap/

Lisätietoja saat ohjelman yhteyshenkilöltä Helmi Kunnakselta. Helmin tavoitat parhaiten puhelimitse tiistaisin klo 8:30-9:30 ja torstaisin klo 13:00-14:00 p. 040 585 7993, tai sähköpostitse helmi.kunnas@saranen.fi.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön, työttömyysuhanalainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus, ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä saada kulukorvausta.

Toiminnanohjaus, tuotannonohjaus, SAP, käyttöjärjestelmä, henkilöstöhallinto, pääkäyttäjä, sovelluskehitys, digitaalinen kehitys, konsultti, konsultointi, liiketoiminnan kehitys, käyttäjätuki, Taloushallinto, tietojärjestelmät, logistiikka, tuotanto, ERP