Kasva projektiosaajaksi!
Talentgate Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Kasva projektiosaajaksi!

Etsitkö uutta uramahdollisuutta? Oletko hyvä organisoimaan ja pitämään useita lankoja käsissä?  Haluatko kouluttautua projektinhallinnan osaajaksi ja työllistyä uusiin tehtäviin?

Tarjoamme nyt näytön paikkoja korkeakoulutetuille nuorille ja koulutamme uusia projektinhallinnan osaajia asiakasyrityksiemme tarpeisiin rekrytoivan Junior Business Talent F.E.C. koulutusohjelman kautta! Puolen vuoden ohjelman aikana perehdyt ja kehityt yrityksen tehtäviin saaden samalla täydennyskoulutusta esim. projektien suunnittelusta ja aikataulutuksesta, projektien onnistuneesta läpiviennistä, ketterästä kehittämisestä, projektityökaluista ja viestinnästä. Ohjelman tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen.

Haemme Junior Business Talent F.E.C.-koulutusohjelman kautta osaajia myös digimarkkinoinnin sekä asiakaspalvelun ja asiakkuuksien tehtäviin. Lue lisää sivuiltamme: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/juniorbusinesstalent

Asenne ratkaisee

Yritykset etsivät uusia kykyjä perehtymään ja kehittymään erilaisiin projektinhallintaosaamista vaativiin tehtäviin. Riippuen taustastasi ja kiinnostusten kohteista voit työllistyä koordinoiviin tai asiantuntijatehtäviin joko IT-toimialalle tai muille aloille. Tehtävät voivat liittyä projektien koordinointiin tai vetämiseen tai rooli voi koostua projektien lisäksi myös muista kaupallisista tehtävistä. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, into kehittyä ja motivaatio oppia uutta riittää!

Kartoitamme yritystarpeita jatkuvasti, joten mukana olevat yritykset ja tarpeet muuttuvat hakuajan puitteissa. Katso ajantasaisen tehtävät: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/juniorbusinesstalent

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja hyvä asenne uuden oppimista kohtaan. Kaikenlainen opintotausta, työkokemus tai harrastuneisuus projektinhallinnan tehtävistä on eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio. Voit hakea mukaan ohjelmaan, mikäli olet enintään 30-vuotias, sinulla on ammatti- tai tiedekorkeakoulututkinto ja olet rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistossa.

Lisäksi sinun tulee olla tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Mikäli olet viimeistelemässä opintoja, muistathan että sinun tulisi olla valmistunut ennen koulutusohjelman alkamista.

Hae heti!

Haethan ohjelmaan heti, sillä esittelemme hakijoiden profiileja rekrytoiville yrityksille jo hakuaikana!

Ohjelmaan hakeminen edellyttää tietojen jättämistä sekä TE-palveluiden että Talentgaten järjestelmiin

 

  1. Täytä TE-palveluiden koulutushakemus täällä.
  2. Jätä tietosi myös Talentgaten järjestelmään täällä.Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille. 

 

Talentgatella on valmius toteuttaa haastattelut ja koulutukset online-toteutuksina koronapandemiatilanteen mukaisesti.

Hakuaika päättyy 30.11. Ohjelmassa pystyy aloittamaan heti yrityspaikan vahvistuttua. Lisätietoja saat Talentgaten nettisivuilta osoitteesta www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/juniorbusinesstalent tai numerosta 010 231 6922.

Junior Business Talent F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-koulutuksen ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1395935
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Suunnittelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Uusimaa, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Talentgaten asiakaspalvelu p. 010 231 6922