(Poistunut julkaisusta)

Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelma
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Haemme osaavaan joukkoomme tulevaisuuden osaajia

Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelmaamme!

Oletko kiinnostunut kaupan alasta ja esimiestyöstä? Haluatko kasvaa myymäläesimieheksi yhdistämällä työskentelyn ja opinnot? Kiinnostavatko sinua hyvät etenemismahdollisuudet? Mahtavaa, sopisit täydellisesti Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelmaamme!

Kasva myymäläesimieheksi on puolentoista vuoden pituinen koulutusohjelma, jonka aikana pääset perehtymään yritykseemme ja kehittymään esimieheksi. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Mercuria Kauppiaitten kauppaoppilaitoksen kanssa ja myymälätyöskentelyn ohessa suoritat lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Pääset kasvattamaan osaamistasi vähitellen koulutusohjelman aikana, ja ohjelman jälkeen työllistyt vuoropäällikön tai apulaismyymäläpäällikön tehtävään pääkaupunkiseudun myymälään.

Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelman rakenne

Ohjelman aikana työskentelet vähintään kahdessa pääkaupunkiseudun myymälässä ja osallistut kymmenneen lähiopetuspäivään, jotka järjestetään Mercurian tiloissa Vantaan Martinlaaksossa.

Ohjelma rakentuu seuraavalla tavalla:

 • Perehdytysjakso (noin  4 kuukautta): Ohjelman alussa  pääset tutustumaan yritykseemme ja saat kattavan perehdytyksen myymälätyöskentelyyn. Pääset työskentelemään itsenäisesti kaikissa myyjän tehtävissä, joihin kuuluu esimerkiksi kassatyöskentely, hyllytys ja myymälän siisteydestä huolehtiminen. Noin neljä kertaa kuussa järjestettävässä lähiopetuspäivässä pääset opiskelemaan esimerkiksi asiakaspalvelua, vuorovaikutusta ja esimiestyötä.
 • Syventävä jakso (noin 12 kuukautta): Syventävässä jaksossa pääset perehtymään myymälän esimiestyöhön työskentelemällä vuoropäällikön ja/tai apulaismyymäläpäällikön tehtävissä. Lisäksi laajennat osaamistasi esimiestyön teoriasta Mercurian lähiopetuspäivissä. Tämän jakson aikana suoritat myös lähiesimiestyön ammattitutkinnon, suoritat tutkintoon kuuluvia näyttöjä myymälässä ja suunnittelet kehittämishankkeen.

Ohjelman jälkeen

Ohjelman jälkeen olet suorittanut lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja jatkat työskentelyä vuoropäällikön tai apulaismyymäläpäällikön tehtävissä.

Tutustu koulutusohjelmaan tarkemmin osoitteessa https://tyopaikat.lidl.fi/fi/kasva-myymaelaeesimieheksi-1688.htm.

Odotamme paljon…

 • Vähintään toisen asteen koulutusta – olet suorittanut ylioppilas- tai ammattitutkinnon
 • Muutaman vuoden työkokemusta – sekä kiinnostunusta kaupan alaa kohtaan
 • Iloista asiakaspalveluasennetta – hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä
 • Kiinnostusta esimiestyötä kohtaan – sinulla ei tarvitse olla aiempaa esimieskokemusta, meillä kasvat nopeasti esimiestyön ammattilaiseksi
 • Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja – sinulla on lämmin sydän ja hyvä sosiaalinen pelisilmä
 • Intoa tarttua myymälän monipuolisiin, ajoittain fyysisiinkin työtehtäviin – oletko valmis kuntotreeniin?

…tarjoamme enemmän!

 • Esimieskoulutuksen, lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja hyvät etenemismahdollisuudet – tällaisia tilaisuuksia on harvoin tarjolla!
 • Vaativia, itsenäisiä ja monipuolisia työtehtäviä kasvavassa yrityksessä – työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on täynnä elämää
 • Henkilökohtaisen kummin – kummin tehtävä on tukea sinua koko työjaksosi ajan
 • Kilpailukykyisen palkan – maksamme reilun palkan tekemästäsi työstä
 • Reilun ja vakaan työnantajan – pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä tuoreille vanhemmille vauvapakkauksen
 • Osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen – käytämme vuosittain 2,5 miljoonaa euroa työntekijöidemme kouluttamiseen

Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelma on palkallinen ja alkaa 13.5.2019. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Ohjelman jälkeen sijoitut pääkaupunkiseudun myymälään vuoropäälliköksi tai apulaismyymäläpäälliköksi.

Tule työkaveriksemme!

Hae ohjelmaan 18.3.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si.

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! HR-asiantuntija Sari Grönberg vastaa ilomielin kysymyksiisi torstaina 28.2. klo 14.30–15.30 sekä tiistaina 5.3. klo 10.00-11.00, puh. (09) 2345 6747 ja HR Team Leader Annina Hyvönen torstaina 14.3. klo 9.00-10.00, puh. (09) 2345 6834.