(Poistunut julkaisusta)

Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelma, Pääkaupunkiseutu
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Haemme osaavaan joukkoomme pääkaupunkiseudulle tulevaisuuden osaajia

Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelmaamme!

Oletko kiinnostunut kaupan alasta ja esimiestyöstä? Haluatko kasvaa myymäläesimieheksi yhdistämällä työskentelyn ja opinnot? Kiinnostavatko sinua hyvät etenemismahdollisuudet? Mahtavaa, sopisit täydellisesti Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelmaamme!

Kasva myymäläesimieheksi on puolentoista vuoden pituinen koulutusohjelma, jonka aikana pääset perehtymään yritykseemme ja kehittymään esimieheksi. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Mercuria Kauppiaitten kauppaoppilaitoksen kanssa ja myymälätyöskentelyn ohessa suoritat lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Pääset kasvattamaan osaamistasi vähitellen koulutusohjelman aikana, ja ohjelman jälkeen työllistyt vuoropäällikön tehtävään.

Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelman rakenne

Ohjelman aikana työskentelet vähintään kahdessa eri myymälässä ja osallistut kahteenkymmeneen lähiopetuspäivään.

Ohjelma rakentuu seuraavalla tavalla:

 • Perehdytysjakso (noin 4 kuukautta): Ohjelman alussa pääset tutustumaan yritykseemme ja saat kattavan perehdytyksen myymälätyöskentelyyn. Pääset työskentelemään itsenäisesti kaikissa myyjän tehtävissä, joihin kuuluu esimerkiksi kassatyöskentely, hyllytys ja myymälän siisteydestä huolehtiminen. Noin kuukauden välein järjestettävissä lähiopetuspäivissä pääset opiskelemaan esimerkiksi asiakaspalvelua, vuorovaikutusta ja esimiestyötä.
 • Syventävä jakso (noin 12 kuukautta): Syventävässä jaksossa pääset perehtymään myymälän esimiestyöhön työskentelemällä vuoropäällikön tehtävissä. Lisäksi laajennat osaamistasi esimiestyön teoriasta Mercurian lähiopetuspäivissä. Tämän jakson aikana suoritat myös lähiesimiestyön ammattitutkinnon, suoritat tutkintoon kuuluvia näyttöjä myymälässä ja suunnittelet kehittämishankkeen.

 

Ohjelman jälkeen

Ohjelman jälkeen olet suorittanut lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja jatkat työskentelyä vuoropäällikön tehtävissä.

Tutustu koulutusohjelmaan tarkemmin tästä

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 • Vähintään toisen asteen koulutusta – olet suorittanut ylioppilas- tai ammattitutkinnon
 • Muutaman vuoden työkokemusta – sekä kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
 • Kiinnostusta esimiestyötä kohtaan – sinulla ei tarvitse olla aiempaa esimieskokemusta, meillä kasvat nopeasti esimiestyön ammattilaiseksi
 • Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä iloista asiakaspalveluasennetta – sinulla on lämmin sydän ja hyvä sosiaalinen pelisilmä
 • Intoa tarttua myymälän monipuolisiin, ajoittain fyysisiinkin työtehtäviin – oletko valmis kuntotreeniin?

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Esimieskoulutuksen, lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja hyvät etenemismahdollisuudet – tällaisia tilaisuuksia on harvoin tarjolla!
 • Vaativia, itsenäisiä ja monipuolisia työtehtäviä kasvavassa yrityksessä – työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on täynnä elämää
 • Henkilökohtaisen kummin – kummin tehtävä on tukea sinua koko työjaksosi ajan
 • Kilpailukykyisen palkan – maksamme reilun palkan tekemästäsi työstä
 • Reilun ja vakaan työnantajan – pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä tuoreille vanhemmille vauvapakkauksen
 • Osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen – käytämme vuosittain 2 miljoonaa euroa työntekijöidemme kouluttamiseen

 

Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelma on palkallinen ja alkaa 11.5.2020. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Ohjelman jälkeen sijoitut pääkaupunkiseudun myymälään vuoropäälliköksi.

Tule työkaveriksemme!

Hae ohjelmaan 12.3.2020 mennessä täyttämällä sähköinen työnhakulomake. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si. Rekrytointiprosessin esikarsintavaiheeseen kuuluu videohaastattelu. Lähetämme mahdolliset videohaastattelukutsut sähköpostilla jo hakuaikana tai viimeistään heti hakuajan päätyttyä.

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! HR-asiantuntijamme Saila Salminen (040 184 9653) vastaa ilomielin kysymyksiisi 2.3. klo 10–11 ja 9.3. klo 14–15.