(Poistunut julkaisusta)

Kasva Key Account Manageriksi media-alalle
JS Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Puskeeko tulosten saavuttaminen sinua eteenpäin? Haluatko matkustaa Suomessa ja päästä tutustumaan useisiin eri toimialoihin ja yrityksiin? Haluatko työpaikan, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi yhdessä tiiviin työporukan kanssa?

Siinä tapauksessa tarvitsemme Sinut täydentämään Key Account Manager-tiimiämme!

Etsimämme henkilö voi olla pitkään B2B-myynnin parissa työskennellyt ammattilainen tai vasta-alkaja, joka haluaa päästä näyttämään kyntensä. Olemme luoneet työsuhteen alkuun kattavan perehdyttämisohjelman, joka antaa sinulle valmiudet tehtävässä menestymiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun. Tulet työskentelemään tiiviisti Key Account Manager-tiimin jäsenenä ja oppimaan kokeneemmilta työntekijöiltä. 

Tehtävässä menestyminen vaatii kokemusta tavoitteellisesta myynnistä, kunnianhimoista ja määrätietoista työskentelyotetta sekä kykyä pitää useamman projektin langat samanaikaisesti käsissä. Ota rohkeasti yhteyttä ja laita hakemusta tulemaan, jos kiinnostuit tehtävästä. Meillä JS Suomella asenne ratkaisee!

Key Account Managerina tehtäväsi on analysoida Suomen markkinoita ja pohtia itsenäisesti mille yrityksille JS Suomen tuote Interaktiivinen Esite voisi tuottaa lisäarvoa. Tekemäsi kartoituksen ja taustatutkimuksen perusteella valmistelet räätälöidyn asiakasstrategian, jolla lähestyt yritystä esitelläksesi JS Suomen palvelukonseptia ja kertoaksesi miten Interaktiivinen Esite voisi tukea yrityksen markkinoinnin toteuttamisessa. Sovit tapaamisia yrityksen edustajien kanssa ja matkustat viikoittain Suomessa asiakastapaamisille. 

Sinulla on vastuu projektiesi laadusta, samoin kuin niiden aikataulun järjestämisestä. Tarkoituksena on, että työn tullessa tutuksi pystyt onnistuneesti pitämään myös tapaamisia, jotka kollegasi ovat sopineet. Tulet työskentelemään tiiviisti projektikonsulttiemme kanssa saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset.

Edellytämme:

 • Vähintään 1-3 vuoden työkokemusta myynnin parista, ja konkreettista näyttöä tehtävässä onnistumisesta.
 • Tavoitekeskeistä työskentelyotetta ja ymmärrystä tavoitteiden ja tunnuslukujen merkityksestä.
 • Kykyä tehdä nopeita ja laadukkaita ratkaisuja.
 • Mahdollisuutta matkustaa Suomessa ja yöpyä silloin tällöin matkoilla.
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida myös englanniksi. 
 • B-ajokorttia.

Tarjoamme:

 • Kattavan perehdytyksen B2B-myynnin pariin.
 • Mahdollisuuden edetä uralla ja kasvaa yrityksemme mukana.
 • Loistavan työyhteisön, jossa on hyvä yhdessä tekemisen meininki. 
 • Kilpailukykyisen palkan, joka koostuu pohjasta, provisiosta ja bonuksista - ei palkkakattoa!
 • Laajennetun työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun.

 

Kiinnostuitko?  Jos sinulla heräsi kysyttävää, niin ota yhteyttä rekrytoijaamme Amiiraan akt@jssuomi.fi tai puhelimitse 050 471 1301 (arkisin 9-16).