(Poistunut julkaisusta)

Kasva Data Scientistiksi tai Data Engineeriksi – 10 paikkaa
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän tekemistä. Uudenmaan alueen yritykset etsivätkin nyt riveihinsä uusia data-analytiikan osaajia, jotka ovat valmiita ottamaan datasta kaikki paukut irti. Oletko etsimämme tekijä?

 

Mikäli olet matemaattisesti lahjakas, ongelmanratkaisutehtävät ovat sinulle arkipäivää ja haluat kasvaa esimerkiksi datan hyödyntämisen, mallinnuksen tai louhinnan asiantuntijaksi, tämä voi olla sinun mahdollisuutesi unelmatöihin. Uusista osaajista on alalla suurempi kysyntä kuin koskaan – hae mukaan pian!

 

Löydä uusi työ ja kehitä data-analytiikkaosaamistasi

 

AnalyticsPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset kouluttautumaan ja kehittymään kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta, sekä kasvattamaan ammattiosaamista niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita tulevaisuuden osaajia. Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai alalle vastavalmistunut tekijä – tärkeintä on into ja palo kasvaa data-analytiikan asiantuntijatehtäviin.

 

Ohjelman kautta uusi työtehtäväsi voi olla esimerkiksi:

 • Data Scientist / Data Engineer
 • BI Developer
 • Tietokanta-asiantuntija
 • Python-kehittäjä
 • Data-arkkitehti
 • Data Analyst
 • BI-konsultti

 

Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

 • Sinulla on aiempaa osaamista esim. tilastotieteistä, tietoliikennetekniikasta, bioinformatiikasta, IT:stä, koodaamisesta tai järjestelmäintegraatioista
 • Data-analytiikan ratkaisut ja teknologiat kuten R, Python, SQL, relaatiotietokannat, Tableu, Qlikview, Power BI, ETL, SAS, SPSS, koneoppiminen, tekoäly, Azure, AWS tai Google Cloud herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea jo tarkemminkin
 • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. insinööri, DI, KTM, FM, FT, TkT), mikä antaa hyvän pohjan analytiikkapuolen tehtäviin
 • Sinusta on kiinnostavaa rakentaa, käsitellä, prosessoida ja analysoida suuria tietomassoja ja haluat kehittyä siinä entisestään
 • Saatat olla akateemikko ja olet tehnyt määrällistä tutkimusta esimerkiksi luonnontieteiden, IT:n tai matematiikan saralla & nyt haluat uusia töitä yksityiseltä sektorilta
 • Osaat koodata ja haluat päästä tekemään huippukiinnostavia töitä data-analytiikan parissa
 • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

 

Rekrytoiva koulutusohjelma antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden löytää tulevaisuuden työpaikkasi! Haluatko kuulla lisää Analytics Pro - rekrytoivasta koulutusohjelmasta? Ohjelman hakijainfotilaisuus järjestetään 28.10 klo 11-11:30 Sarasen Facebookissa. Lue lisää ohjelmasta nettisivuiltamme!

 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

AnalyticsPro -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä data-analytiikan asiantuntijakoulutus. Ohjelma antaakin sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä löytää tulevan työpaikkasi. Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

 

 • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi.
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20-25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Data-analytiikkaosaaminen on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin teknisiin, sekä liiketoimintalähtöisiin kehitystehtäviin.

 

Hae mukaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.11.2020 mennessä!

 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake.
  Löydät AnalyticsPro –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 695213.
  Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

 

 1. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

 

TE-palveluiden hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti – esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

 

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

 

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät Sarasen nettisivuilta.

 

Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattorilta Pinja Heimalalta: Pinja Heimala, Saranen Consulting, ti & to klo 9-11. Pinjan tavoitat p 040 849 3962 tai pinja.heimala@saranen.fi

 

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma
Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön, työttömyysuhanalainen tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään sopimus koulutuksesta ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.